Izvor: Ritam grada Kg arhiva vesti 24.05.2016

Postavljanje platforme za usporavanje vozila u ulici Kralja Milana IV

Ritam grada Kg 24.05.2016
JKP „Parking servis“ sutra će postaviti platformu za usporavanje vozila u ulici Kralja Milana IV, u delu kod Gerontološkog centra. Usled izvođenja radova doći će do privremenog režima saobraćaja, pa će naizmenično biti zauzeta po jedna strana… »

Projekat „Kreativni Veliki park“ predstavljen javnosti

Ritam grada Kg 24.05.2016
U organizaciji Beogradske nedelje dizajna i grada Kragujevca, u amfitearu Mašinskog fakulteta stručnoj javnosti i građanima predstavljeni su rezultati analize i moguća idejna rešenja budućeg izgleda Velikog parka u okviru projekta „Kreativni… »

Festival komedije u Sinepleksu

Ritam grada Kg 24.05.2016
Prvi međunarodni festival filmske komedije, Comedy fest, biće održan u bioskopu „Cineplexx Kragujevac Plaza“ u periodu od 25. do 29. maja. Ljubitelji ovog žanra će imati priliku da u tri različita termina premijerno pogledaju ukupno 15 filmova… »

Humanitarni koncert ansambla „Trag kulture“

Ritam grada Kg 24.05.2016
Sutra od 20 sati, u Svečanoj sali PMF-a, održaće se Humanitarni koncert ansambla „Trag kulture“. Ovaj orkestar sastavljen je od vrlo kvalitetnih kragujevačkih instrumentalnih solista. Neki od njih su dobar deo svoje amaterske karijere proveli kao… »

Od četvrtka Sajam lova i ribolova

Ritam grada Kg 24.05.2016
Preduzeće „Meteor Still“ iz Kragujevca, organizuje 8. Međunarodni sajam lova, ribolova, lovnog turizma i nautike, pod nazivom „Kraguj M“, u periodu od 26. do 29. maja, na „Šumadija sajmu“. Očekuju se brojni izlagači iz oblasti proizvodnje… »

Od četvrtka šesti „Fotorama fest“

Ritam grada Kg 24.05.2016
Šesti „Fotorama fest“ – festival umetničke fotografije biće održan u Kragujevcu narednog vikenda, 27 -29. maja uz podršku grada Kragujevca i Narodnog muzeja. Program ovogodišnjeg festivala najavljen je na današnjoj konferenciji za novinare u… »

„Magareća koža“ u PZD

Ritam grada Kg 24.05.2016
Sutra od 18 sati, u Pozorištu za decu Kragujevac igra se predstava „Magareća koža“. Tragajući za sopstvenim identitetom, Magareća koža upoznaje svoje vrline koje uspevaju da pokrenu hladno srce mladog princa. Ova dečija dramska predstava govori… »