Izvor: Story arhiva vesti 24.05.2016

Emotivan oproštaj Lepe Brene od Bate Živojinovića: Zauvek ću mu biti zahvalna što me je upoznao sa Bobom (FOTO)

Story 24.05.2016
Lepa Brena se prisetila svih divnih trenutaka koje je provela sa Batom Živojinovićem. Ipak, jedan od njih joj posebno znači. Kako ova pevačica otkriva Bata Živojinović ju je upoznao sa suprugom Bobom i pri tom susretu je igrao veliku ulogu. Lepa… »

Žurka povodom Comedy festa: Ovako su se poznati proveli

Story 24.05.2016
Sinoć je u beogradskom restoranu Radost održana žurka povodom otvaranja prvog Međunarodnog festivala filmske komedije. Festival počinje sutra ekskluzivnom projekcijom filma Tri muškarca i onaj četvrti u kojem glavnu ulogu tumači holivudski glumac… »

Šokantna istina o poreklu slavnog glumca: 37 godina sam živeo u zabludi!

Story 24.05.2016
Slavni glumac podelio je šokantnu istinu o svom životu... Kao i većina holivudskih zvezda, slavni glumac Džek Nikolson nerado priča o privatnom životu. Ali, tu su osobe iz okruženja koje otkrivaju pikantne, lične detalje, koji se od medija nikako… »

Dina Živojinović: Ne, Miljko neće biti tu za sahranu (FOTO)

Story 24.05.2016
Sin preminulog, legendarnog glumca, Velimira Bate Živojinovića, Miljko Živojinović, neće moći da dođe na sahranu svog oca... Glumac Velimir Bata Živojinović preminuo je u bolnici Sveti Sava u Beogradu. Miljko Živojinović: Ceo jedan život bio… »

Ceca podelila lepe vesti: Prijateljstvo sa porodicom Terzić se produbilo na najlepši mogući način

Story 24.05.2016
Folk pevačica i njena ćerka Anastasija trenutno su u centru interesovanja medija zbog proslave punoletstva koja je zakazana za 25. maj... Kako su u jeku poslednje pripreme za proslavu Anastasijinog punoletstva, čini se da je ovaj događaj uveličan na… »

Kao bliznakinje: Balkanska Kim Kardašijan zbunila svet! (FOTO)

Story 24.05.2016
Dvadesetčetvorogodišnja Jelena Perić toliko liči na poznatu starletu Kim Kardašijan da je zbunila i američke blogere! Ova lepotica je zahvaljujući Instagramu sagradila pravo malo carstvo upravo zbog sličnosti sa Kim i savetima koje deli sa… »

Džejms Bond u Beogradskoj filharmoniji

Story 24.05.2016
Finale ciklusa „Za avanturiste“ Beogradske filharmonije posvećeno je Džejmsu Bondu čije je ime garancija za istinsku avanturu, u petak, 27. maja, (Kolarac, 20h). Prvi put na programu naći će se muzika iz filmova o tajnom agentu 007, koju će sa… »

Sedlar za kraj klavirske edicije u Parobrodu 1. juna

Story 24.05.2016
Kornelije Kovač, Saša Lokner, Ivan Aleksijević Pančevac i Saša Sedlar za kraj prolećne edicije RnR klasika i pop i jazz pijanista u klavir holu Arsena Dedića! Saša Sedlar je multitasking instrumentalista, jednaki virtouz na gitari i klaviru, a… »

Isceljujući dodir: Umesto u inkubatorima, bebe teške 700 grama na grudima tate i brata (FOTO)

Story 24.05.2016
Fotografija na kojoj tata i sin primenjuju "kengur metodu" kako bi pomogli prevremeno rođenim blizancima izazvala je buru emocija kod mnogih ljudi širom sveta. “Kengur efekat” je blagotvorna metoda kože na kožu koja pomaže bebama da im dolazak na… »

Tajna iza Zgodne žene šokirala javnost: To je moje telo, i ja sam zapravo na posteru! (FOTO)

Story 24.05.2016
Da li ste znali da se na posteru za film "Zgodna žena" nalazi neko drugi, a ne Džulija Roberts? Od čitave žene, samo je glava zaista njena... Telo Šeli Mičel nalazi se na posteru "Zgodne žene", a osim Džulije Roberts fingirala je i savršene… »