Izvor: Svet arhiva vesti 24.05.2016

Anastasija Ražnatović ekskluzivno za SCANDAL! o proslavi punoletstva: Na moj rođendan neće moći da uđe svako!

Svet 24.05.2016
Anastasija Ražnatović sitno broji do proslave punoletstva! Skoro sve je spremno za glamuroznu žurku koja će se održati u kristalnoj dvorani hotela Hajat na Novom Beogradu, a Ceca je skoro sve pripreme prepustila sestri Lidiji pošto nema vremena… »

Treća sreća: Boris Novković se ženi 19 godina mlađom devojkom

Svet 24.05.2016
Boris Novković ovog leta po treći put staće na ludi kamen. Njegova izabranica, Zadranka Ines Katić, od 47-godišnjeg pevača mlađa je skoro dve decenije. Uprkos razlici u godinama, Boris i Ines uvereni su da je njihova ljubav ona prava, piše… »

Procurio snimak iz tajne sobe: Zmaj moli Marića za pomoć! (video)

Svet 24.05.2016
Vilu “Parova” nedavno su posetili novinari emisije “66 minuta”, koja se emituje na francuskoj televiziji sa nacionalnom frekvencijom “M6”. Šokirani slučajem Željka Stojanovića i njegovim bekstvom iz rijalitija, Francuzi su došli da… »

Lepa Brena otkrila: Bata me je upoznao sa Bobom!

Svet 24.05.2016
Lepa Brena oprostila se od velikana srpskog glumišta Velimirom Batom Živojinovićem uz suze, a posebno joj je teško jer ju je, sem što je zajedno s Batom snimila dva filma, baš slavni glumac upoznao sa suprugom Slobodanom Živojinovićem. “On me je… »

Gazda Mića izabrao sluge: Žika i Jelena idu u štalu! (video)

Svet 24.05.2016
Ovonedeljni gazda Lepi Mića izabrao je i svoje sluge. “Razmišljao sam danas. Prvo odlazak Crnog me je bio baš uzdrmao. Za muškog slugu bih uzeo mog druga i brata Žiku, da on bude uz mene na pijaci. Uz njega ću staviti Jelenu Golubović. U štalu… »

Jelena Golubović slomljena: Nemam više snage, treba mi sloboda! (video)

Svet 24.05.2016
Iako su svi mislili da je nesalomiva, Jelena Golubović se požalila svojim glasačima da više nema snage da se bori u najgledanijem rijalitiju na Balkanu. A onda se dobro isplakala. “Nemam više snage, energije, ni volje. Ja sam neko ko se ne predaje… »

Magdalena i Maca se umalo potukle, obezbeđenje smirivalo situaciju (video)

Svet 24.05.2016
Maca Diskrecija i Magdalena Pajčev zamalo su se potukle u vili Parova. Naime, Maca je sa Antom, razgovarala o tome kako su ostale stanarke vile ljubomorne na nju, jer od produkcije ne dobijaju sve što požele kao ona. “Ja šta god poželim, to i… »

Otvorila dušu: Goga priznala šta oseća prema Filipu! (video)

Svet 24.05.2016
Igračica Goga Aleksić koja je imala seks sa manekenom Filipom Đukićem podelila je sa Mikijem Mećavom i Marija Anom šta misli o njemu. “On je dečko sa stavom. Filip ne gotivi umišljene i glupe. Mi smo sada ortaci. Ja njega stvarno gotivim kao… »

Kao pas i mačka! Marina se podsmevala Mići, on je počastio bujicom uvreda! (video)

Svet 24.05.2016
Marina Perazić pobesnela je na Lepog Miću zbog toga što nije ozbiljno shvatio njene porudžbine vezane za sutrašnju pijacu, a sukob je nastavljen i nakon imenovanja gazde. Naime, pevača je izbacilo iz takta to što je Perazićeva likovala zbog toga… »

SCANDAL! donosi: Nikoliji raste stomak, a Relja svoj skida vežbama! Pogledajte ko ga je naterao da radi sklekove! (video)

Svet 24.05.2016
Dok Nikolija Jovanović uživa u blagoslovenom stanju, njen partner Relja Popović se bacio na ozbiljan trening. S obzirom na to da mu fanovi zameraju što je slabo aktivan na svojim društvenim mrežama, tako da su nedavno, prilikom njegovog gostovanja u… »