Izvor: Telegraf/Balkan arhiva vesti 24.05.2016

Izgoreo autobus koji je prevozio osnovce iz Dervente, nema povređenih (VIDEO)

Telegraf 24.05.2016
- Niko od putnika u autobusu nije povređen, iako su deca i njihovi profesori bili vidno uznemireni zbog onog što se desilo. Vrlo brzo smo reagovali i ugasili požar, tako da autobus nije mnogo izgoreo - kazao je komandir Vatrogasne jedinice Cetinje… »

Bosna i Hercegovina je šampion u ovoj tužnoj "disciplini": Ovakvu titulu niko ne želi

Telegraf 24.05.2016
Posebno zabrinjavajućim smatraju to što je udeo oslobađajućih presuda 28 posto. Bosna i Hercegovina je jedna od najkorumpiranijih država regiona u 2015. tokom koje je primljeno 115 prijava protiv 344 osobe za to krivično delo, piše sarajevski… »

"Srbe na vrbe": Ispred vrtića u Zagrebu pojavila se nalepnica koja poziva na linč Srba (foto)

Telegraf 24.05.2016
Skandalozna nalepnica okačena je u blizini dečjeg vrtića u Zagrebu. Na ulazu u jedan vrtić u prestonici Hrvatske osvanula je nalepnica na kojoj se vidi kako dva obešena tela vise sa drveta i na kojoj piše na engleskom “srpsko porodično stablo”… »

U ovoj Ulici u Banjaluci živi 37 razvedenih frajera: I poruka koju su nam poslali je predivna! (FOTO)

Telegraf 24.05.2016
- Neki od nas su nezreli ušli u brak, neki napravili pogrešne izbore, a ima malo i sudbine. Ponosan sam što imam petoro dece iz dva braka, ali i presrećan sa drugom suprugom. Ne treba se samo predavati i gubiti veru u ljubav - poručio je Aleksandar… »

Poznati glumac ponovo izaziva: Zbog pesme "Mi Hrvati" su hteli da ga linčuju, šta će tek reći za novu? (VIDEO)

Telegraf 24.05.2016
Poznati glumac rešio je da odgovori na pozive mržnje, koju je izazvao prethodnom numerom, sa prigodnom satiričnom pesmom o svojoj domovini i njenim građanima. Nakon što je njegova prethodna verzija pesme “Sound of Silence” koju je nazvao “Mi… »