Izvor: Večernje novosti/Balkan arhiva vesti 24.05.2016

U Podgorici vlasnica unakazila psa: Šipkom brutalno pretukla ljubimca!

Večernje novosti 24.05.2016
Pas je brutalno pretučen. Vlasnica ga je tukla metalnom šipkom i nanela mu povrede svud po celom telu. Kuče bez zuba, sa povredama svuda po telu, ne može na noge. PODGORICA - Fotografije pretučenog psa u centru Podgorice, koje su se u utorak pojavile… »

Zapalio se autobus koji je prevozio đake iz BiH, nema povređenih (video)

Večernje novosti 24.05.2016
Kasno popodne u mestu Ulići, na magistralnom putu Podgorica-Cetinje, zapalio se autobus kojim su učenici OŠ ''Nikola Tesla'' iz Dervente, doputovali na ekskurziju u Crnu Goru. Kasno popodne u mestu Ulići, na magistralnom putu Podgorica-Cetinje… »

Osuđen zbog lomljenja ćiriličnih tabli

Večernje novosti 24.05.2016
Predsednik Štaba za obranu hrvatskog Vukovara Tomislav Josić je u vukovarskom Opštinskom sudu osuđen na šest meseci zatvora, uslovno na godinu dana, zbog organizovanja nereda koji su 2013. doveli do razbijanja dvojezičnih tabli u tom gradu… »

Rožaje: Majke upale u zgradu Zavoda za zapošljavanje

Večernje novosti 24.05.2016
Nezadovoljstvo Rožajki sa troje i više dece koje nisu dobile naknadu eskaliralo. Birokratija sprečava da ostvare pravo na doživotna primanja. POSLE neispunjenih obećanja nadležnih, u utorak je eskalirao desetodnevni protest majki u Rožajama… »

Mitropolija Crnogorsko-primorska odgovorila Đukanoviću: Milo, sram te bilo!

Večernje novosti 24.05.2016
Sramotno je i nedostojno Crne Gore da njen predsednik Vlade otvoreno proziva i neistinito optužuje vekovnu državotvornu crkvu u Crnoj Gori za protivdržavnu delatnost. PODGORICA - Sramotno je i nedostojno Crne Gore da njen predsednik Vlade, inače… »

Glavna bitka biće za Banjaluku

Večernje novosti 24.05.2016
Zbog čega je presudno hoće li SNSD ili Savez za promene na oktobarskim izborima pobediti u gradu na Vrbasu. BANjALUKA - Borba za gradonačelnika Banjaluke na predstojećim izborima biće glavna bitka na relaciji Savez za promene - SNSD. Procena je da… »

"Novosti" saznaju Azri Rankova fotelja

Večernje novosti 24.05.2016
Kandidat za predsednika Skupštine drugi put će biti dama. Đukanović posle Demosa, urA i sdp vrata kabineta širom otvorio i Pozitivnoj. INFUZIJU koju su dali poslanici Pozitivne Crne Gore na Savindan ove godine kabinetu Mila Đukanovića… »

DNK otkriva lopova 55.000 evra

Večernje novosti 24.05.2016
Novi detalji misteriozne krađe iz prnjavorskog "Gradipa". Kradljivac bio nepažljiv, mokrio na mestu provale i "dao" trag policiji. NI posle tri meseca od misteriozne krađe u gradu podno Ljubića i Motajice, nije skinut veo tajne kako je iz kase… »

Marović vraća milion evra?

Večernje novosti 24.05.2016
Specijalni tužilac protiv funkcionera DPS pokreće i finansijske istrage. Pouzdano se još ne zna na čijem računu se nalazi toliki novac. PODGORICA - Specijalni državni tužilac, Milivoje Katnić, gostujući u emisiji "Okvir" RT CG, naveo je da se… »

Milica sanja krov bez rupa

Večernje novosti 24.05.2016
Sa nezaposlenom majkom i bolesnim bratom živi u neuslovnoj kući. I pored teških uslova u kojima živi, mlada Prijedorčanka objavila drugu knjigu. JEDNA je Milica u majke, kažu u prijedorskom naselju Gornji Garevci. Milica Savić, šesnaestogodišnja… »