Regioni arhiva vesti 24.05.2016

(Video, foto) pustoš posle tornada: Pogledajte kako izgleda Jagodina posle nevremena!

Kurir 24.05.2016
JAGODINA - Usled nevremena koje je pogodilo pojedine delove Srbije, posebno su se uplašili stanovnici Jagodine koji su zabeležili neobičnu pojavu u svom gradu. Naime, kako se može videti na snimcima koji su sada već preplavili Fejsbuk, Tviter i… »

Novi SAD Nova vlast 17. juna

Večernje novosti 24.05.2016
Odbornicima Skupštine grada zvanično uručena uverenja o mandatima na četiri godine. SNS obezbedila većinu, pridružiće im se odbornik SVM i Zelene stranke. NOVI SAD - Odbornici Skupštine grada izabrani na izborima 24. aprila juče su u sali u kojoj… »

Ugradnja platforme za usporavanje vozila

RT Kragujevac 24.05.2016
Zbog izvođenja radova na postavljanju platforme za usporavanje vozila, sutra će doći do privremenog režima saobraćaja u ulici Kralja Milana IV, kod Gerontološkog centra. Ugradnja platforme će se obaviti na osnovu Rešenja Ministarstva… »

KARNEVAL Dašak Brazila i u Vranju

Jugmedia 24.05.2016
VRANJE – Učenici Osnovne škole „Vuk Karadžić” bili su najbolji na kvalifikacionom takmičenju “Olimpijskog karnevala” u Vranju, čime su stekli šansu da se nadmeđu sa još osam škola za nagradu od 100.000 dinara. U Sportskoj hali u Vranju… »

Evropski dan parkova sa malo vranjskog zelenila

Jugmedia 24.05.2016
VRANJE – Već 15 godina zaredom, Srbija obeležava 24. maj, dan kada se javnosti skreće pažnja na značaj zelenih površina. Vranje ovaj datum dočekuje sa ukupno pet parkova površine od oko 36.200 metara kvadratnih, a najveći je Gradski park ili… »

Održana prezentacija projekta "Kreativni Veliki park"

iKragujevac 24.05.2016
Prezentacija projekta "Kreativni Veliki park grada Kragujevca" održana je sinoć na Fakultetu inženjerskih nauka, u Malom amfiteaturu objekta A. O mogućim idejnim rešenjima u okviru ovog projekta, govorili su Jovan Jelovac, osnivač Beogradske nedelje… »

Međunarodni sajam lova, ribolova, lovnog turizma i nautike

RT Kragujevac 24.05.2016
Na kragujevačkom Šumadija sajmu u četvrtak 26. maja počinje 8. Međunarodni sajam lova, ribolova, lovnog turizma i nautike – Kraguj M. Organizatori kompanija Meteor Stil i Lovački savez Centralne Srbije planiraju da ugoste tridesetak izlagača iz… »

Kamioni u "Čistoći" do kraja godine

iKragujevac 24.05.2016
Do kraja ove godine "Čistoća" treba da obavi radove na održavanju gradskih ulica i seoskih puteva u vrednosti od 80 miliona dinara prema ugovoru koji to preduzeće ima sa Gradskim upravama za investicije i komunalne poslove. Ovih dana najveće… »

Razrešen episkop niški Jovan

Južne vesti 24.05.2016
Niš Sveti Arhijerejski sabor Srpske pravoslavne crkve razrešio je niškog episkopa Jovana dužnosti, kako kažu, na njegov lični zahtev. Vladika Jovan već skoro godinu dana nije bio na toj poziciji već na, kako je ranije rečeno, odsustvu zbog… »

Festival umetničke fotografije

iKragujevac 24.05.2016
Festival umetničke fotografije Fotorama, biće održan po šesti put narednog vikenda. Medjunarodna manifestacija, učesnicima će predstaviti opuse eminentnih inostarnih fotografa, koji će svoja iskustva podeliti sa ovdašnjim umetnicima. Obilazak… »