Beograd arhiva vesti 25.05.2016

Pešačka zona do kraja godine na Obilićevom vencu

Politika 25.05.2016
Obnova bi trebalo da počne sredinom jula a radovima će biti obuhvaćene i ulice Carice Milice i Delijska, kao i Topličin venac. – Klupe i osvetljenje u novoj pešačkoj zoni biće urađeni po uzoru na Knez Mihailovu. Kamene kocke i ploče… »

Tito došao na sopstveni grob: Neverica u kompleksu "25. maj"!

Telegraf 25.05.2016
Ljudi su bili u neverici kada su ugledali slovenačkog glumca obučenog u kostim maršala. U Muzeju istorije Jugoslavije zavladala je prava histerija kada su posetioci videli druga Tita lično! BIO SAM 15 GODINA TITOV OFICIR, UVEK ME JE POZDRAVLJAO: Deda… »

Dogodine kreće proširenje Makenzijeve ulice Beoinfo, Blic

Studio B 25.05.2016
Proširenje Makenzijeve ulice počinje naredne godine, potez Slavija – Žička do Ulice Grčića Milenka dobiće četiri trake do 2020, a ukupna vrednost investicije procenjuje se na oko 3,7 miliona evra. Kako je rekao za Blic gradski menadžer Goran… »

Mali predstavio BG na vodi delegaciji poslovnih žena Dubaija

Politika 25.05.2016
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali sastao se u zgradi Beogradske zadruge sa delegacijom Saveta poslovnih žena iz Dubaija, koja po prvi put boravi u Srbiji. Na čelu Delegacije je Raža al Gurg, koja je po Forbsovoj listi jedna od najuticajnijih žena… »

Pune ruke posla za hitnu: Motociklista povređen u Resavskoj, troje palo sa visine

Kurir 25.05.2016
BEOGRAD - Hitna pomoć je noćas u glavnom gradu intervenisala ukupno 123 puta od kojih 23 puta na javnom mestu, a dogodile su se dve saobraćajne nezgode. Blizu 22 sata u saobraćajnoj nesreći na uglu Vidske i Strumičke ulice povređene su dve osobe i… »

Uspostavljeno napajanje Obrenovca strujom

Blic 25.05.2016
U Obrenovcu je nakon udesa koji je sinoć prouzrokovao nestanak struje u jednom delu te opštine, ponovo uspostavljeno napajanje korisnika električnom energijom, rekla je Tanjugu Sandra Alagić iz Elektrodistribucije. Alagić je kazala da je vozač… »

"Lidl" stigao u Beograd: Postavljen prvi kamen temeljac! (foto)

Telegraf 25.05.2016
- Na izgradnji objekta angažovane su domaće firme, a u njima će raditi naši ljudi. Važno je i to što će za veliki broj domaćih firmi ovo biti mogućnost da plasiraju svoje proizvode, ali i da ih izvoze u druge maloprodajne objekte "Lidla" u… »

Sve Titove pesme: Evo kako su to radili Čola, Balašević, Neda Ukraden, Brena i Miroslav... (VIDEO)

Telegraf 25.05.2016
Možda jedna od najpoznatijih pesama, jeste ona koju je otpevao Zdravko Čolić, "Druže Tito mi ti se kunemo" koja je postala još veći hit nakon Titove smrti. Josip Broz Tito bio je prvi predsednik Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije u… »

Poslednje zbogom, naš valtere: Prijatelji se u Domu sindikata oprostili od Bate Živojinovića! (foto) (video)

Telegraf 25.05.2016
Druga komemoracija biće održana sutra u 11 sati u Starom dvoru Skupštine grada Beograda. Dva sata kasnije, u 13 sati na Novom groblju u Beogradu, biće održano opelo, a zatim će slavni Valter biti ispraćen na večni počinak u Aleji velikana. U… »

KAO SNEG: Iznenadni pljusak doneo još goru nepogodu Beogradu

24 Sata 25.05.2016
Nebo nad glavnim gradom Srbije se upustilo u avanturu "udri i beži". Tako je Beograđane iznenada dočekao grad koji je trajao svega nekoliko minuta - taman da uništi platnene patike, frizure i nažalost - dodatno pogodi useve. Lepo smo vam rekli da… »