Izvor: Jug press arhiva vesti 25.05.2016

Šabić o smrti čuvara firme koga su hapsili ljudi pod fantomkama

Jug press 25.05.2016
BEOGRAD (B92) Piše: Rodoljub Šabić Danas je 25.maj. Prošlo je tačno mesec dana od događaja koji je kao retko koji u poslednje vreme zatalasao našu javnost, a o čijim akterima, je nažalost izostala bilo kakva ozbiljna, relevantna informacija. Isto… »

Uhapešni zbog pokušaja pljačke apoteke

Jug press 25.05.2016
NIŠ Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu su uhapsili M.S. (1994.) i M.P. (1992.) iz Aleksinca zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo razbojništvo u pokušaju. Sumnja se da su dvojica Aleksinčana, juče u… »

Janković: Svako ima pravo da bira svoj politički put

Jug press 25.05.2016
VRANJE Šefa Izbornog štaba DS za jug Srbije i potpredsednika vranjskih demokrata, Pericu Jankovića, iznenadila je odluka šestoro odbornika ove stranke u Vladičinom Hanu da pređu u SNS. “Svako ima pravo da bira svoj životni put, pa politički. To… »

Aktivisti Dveri u verbalnom napadu na mirovni marš

Jug press 25.05.2016
LESKOVAC Leskovački odbor Pokreta Dveri objavio je na svojoj fejsbuk stranici pet snimaka Mirovnog marša koji je juče održan u tom gradu, uz natpis “Izviždavanje žena u crnom”. Ispod snimaka je potpis „Srpski Pokret Dveri i slobodni građani… »

Likovna kolonija u Domu kulture Roma

Jug press 25.05.2016
LESKOVAC Četvrta likovna kolonija pod nazivom “Slikanjem prevaziđimo različitost” održana je u Domu Kulture Roma a u njoj je učestvovalo dvadeset sedmoro dece od petog do osmog razreda romske i srpske nacionalnosti iz osnovnih škola “Petar… »

Svetski dan obolelih od multiple skleroze

Jug press 25.05.2016
LESKOVAC Svetski dan obolelih od multiple skleroze (MS), 25. maj, MS Udruženje Jablaničkog okruga obeležilo je organizovanjem okruglog stola sa temom „Pod pritiskom“ u prostorijama Centra za stručno usavršavanje. Kata Stojanović, sekretar… »

Vlasina pred promocijom

Jug press 25.05.2016
VLASOTINCE Posle bledunjavih igara i sumorne jeseni fudbalera Vlasine, dva kola pre završetka prvenstva u zoni ,,Jug” nalaze se pred vratima srpskoligaškog ,,Istoka”. Malo je bilo onih koji su zimus verovali u vasksrnuće ,,Rosuljaca”. Ali… »

Uz godišnjicu koja traje

Jug press 25.05.2016
LESKOVAC LIČNI DNEVNIK (i svedočenje, ako nekom zatreba) (piše Nikola Milićević) Na dan prolećnog Svetog Nikole, 22. maja 1999. godine, dvadesetak aviona NATO alijanse, posle petnaestominutnog ringlšpila i paradiranja po vazdušnom prostoru iznad… »