Izvor: Moj Novi Sad arhiva vesti 25.05.2016

Suđenje Goranu Davidoviću odloženo za 6. jul

Moj Novi Sad 25.05.2016
Nakon završetka evakuacije novosadskog Višeg suda zbog lažne dojave o bombi, stranke i zaposleni vratili su se u sudnice, a sud je odlučio da za 6. jul odloži pripremno ročište u procesu protiv vođe zabranjene organizacije Nacionalni stroj… »

BEZ MOZGA: Uništena umetnička instalacija kod Muzeja savremene umetnosti

Moj Novi Sad 25.05.2016
Nepoznati počinioci uništili su tokom vikenda instalaciju "Intervencija na topovima", mlade umetnice Jelene Prokopović, koja je bila postavljena na travnjaku između Muzeja Vojvodine i Muzeja savremene umetnosti. To umetničko delo postavljeno je u… »

Radosne vesti iz Betanije: Rođeno 15 beba

Moj Novi Sad 25.05.2016
U Klinici za ginekologiju i akušerstvo u Novom Sadu, od juče u sedam sati ujutro, do jutros u isto vreme, rodile su: DEVOJČICE: Biljana Popović, Kristina Bekvalac, Snežana Brzak i Nataša Simović-Datukašvili iz Novog Sada, Rada Juras iz Kisača… »

Hapšenje u Nišu: Pet kila marihuane među dečjim stvarima (FOTO)

Moj Novi Sad 25.05.2016
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u nastavku akcije suzbijanja trgovine narkoticima, zaplenili su u Nišu više od pet kilograma marihuane i uhapsili B. M. (1967) i D. I. (1979) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo… »

Odabran slogan kandidature Novog Sada za Evropsku prestonicu kulture!

Moj Novi Sad 25.05.2016
Slogan kandidature Novog Sada za Evropsku prestonicu kulture 2021. godine je "4 new bridges" ("Za nove mostove"), odlučili su članovi Umetničkog saveta koji su na sastanku definisali programski i projektni koncept kandidature našeg grada. Posle prvog… »

U Vojvodini vlada epidemija polnih bolesti

Moj Novi Sad 25.05.2016
U pokrajini je za poslednjih mesec dana registrovano dva i po puta više obolelih od polnih bolesti nego u istom periodu prošle godine, pokazuju podaci Instituta za javno zdravlje Vojvodine. Od sredine aprila do sredine maja registrovano je skoro 60… »

Humanitarna revija "Noć frizera" u subotu u "Fabrici"

Moj Novi Sad 25.05.2016
Humanitarna revija "Noć frizera" održaće se u subotu, 28. maja u SKC "Fabrika". Događaj organizuje Novosadski klub frizera, a cilj je da se prikupe sredstva za odaptaciju frizerskog salona "Školi za osnovno i srednjoškolsko obrazovanje Bratstvo" iz… »

Bez tople vode sutra na Detelinari i u Kliničkom centru

Moj Novi Sad 25.05.2016
Bez tople potrošne vode u četvrtak će biti i ulica Vladike Ćirića na Novom naselju. U četvrtak, 26. maja, od ranih jutarnjih časova, zbog radova na magistralnom vodu prema Detelinari, biće prekinuta isporuka toplotne energije za pripremu tople… »

Požar u veterničkom domu za decu ometenu u razvoju, preminuo štićenik

Moj Novi Sad 25.05.2016
Jedan štićenik Doma za decu i omladinu ometenu u razvoju u Veterniku nastradao je u požaru koji je izbio danas oko 15 časova u toj zdravstvenoj instituciji, potvrđeno je u Hitnoj pomoći. U saopštenju MUP-a, u kom se potvrđuje da je do požara… »

Bez struje sutra na Bulevaru Vojvode Stepe

Moj Novi Sad 25.05.2016
Zbog radova na električnoj mreži, "Elektrovojvodina" će sutra isključivati potrošače u Novom Sadu, Petrovaradinu, Rakovcu, Sremskoj Kamenici, Ledincima, Banoštoru, Budisavi i Šakotincu. Novi Sad: - od 8 do 11 sati: Boška Buhe 4, 6 i 8. - od 8.30… »