Izvor: Studio B arhiva vesti 25.05.2016

Grad nastavlja širenje pešačke zone

Studio B 25.05.2016
Obilićev venac, koji je danas samo delimično pešačka zona, konačno će biti predat pešacima. Gradski urbanista Milutin Folić rekao je da je Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda raspisala tender za izbor izvođača tih radova… »

Zagreb: Nalepnica „Srbe na vrbe“ ispred vrtića Tanjug

Studio B 25.05.2016
Tviterom se danas proširila fotografija uslikana pored jednog zagrebačkog vrtića, koja prikazuje nalepnicu sa nacrtanim ljudskim telima obešenim o drvo i natpisom „srpsko porodično stablo“, javljaju zagrebački mediji. Fotografiju je na… »

Dogodine kreće proširenje Makenzijeve ulice Beoinfo, Blic

Studio B 25.05.2016
Proširenje Makenzijeve ulice počinje naredne godine, potez Slavija – Žička do Ulice Grčića Milenka dobiće četiri trake do 2020, a ukupna vrednost investicije procenjuje se na oko 3,7 miliona evra. Kako je rekao za Blic gradski menadžer Goran… »

Evrogrupa odobrila Grčkoj tranšu od 10,3 mlrd evra Tanjug

Studio B 25.05.2016
Ministri finasija evrozone postigli su noćas saglasnost, nakon maratonskih razgovora, o deblokadi paketa pomoći Grčkoj, odobrivši isplatu nove tranše u gotovini u iznosu od 10,3 milijardi evra (12 milijardi dolara), saopštili izvori u EU, prenosi… »

Mali predstavio BG na vodi delegaciji poslovnih žena Dubaija Tanjug

Studio B 25.05.2016
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali sastao se danas u zgradi Beogradske zadruge sa delegacijom Saveta poslovnih žena iz Dubaija, koja po prvi put boravi u Srbiji. Na čelu Delegacije je Raža al Gurg, koja je po Forbsovoj listi jedna od najuticajnijih… »

Zračenje pacijenata po svetskim standardima Beta

Studio B 25.05.2016
Vršilac dužnosti direktora Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije Radan Džodić najavio je da će institut u petak dobiti novi akcelerator i dodao da će pacijenti zahvaljujući akceleratorima koji će stići tokom godine, biti lečeni po… »

Položen kamen temeljac za prvi Lidl u Beogradu

Studio B 25.05.2016
Nova velika investicija u Srbiji. Postavljen kamen temeljac za prvi objekat Lidla u Beogradu. Gradonačelnik Beograda Siniša Mali i direktor Direkcije centralnih usluga Lidla Dragan Čigoja položili su danas kamen temeljac za prvi maloprodajni objekat… »

MMF se ipak povlači iz paketa pomoći Grčkoj

Studio B 25.05.2016
Međunarodni monetarni fond je saopštio danas da nije spreman da dodeli sredstva za evropski spasilački program namenjen Grčkoj, i zatražio je detaljan plan o restrukturiranju grčkog duga. „Grčka je u situaciji kada joj je potrebna tranša, tako… »

Vujović: Ispunili smo većinu preporuka EK Tanjug

Studio B 25.05.2016
Ministar finansija Dušan Vujović izjavio da je Srbija već ispunila većinu konkretnih preporuka Evropske komisije, one koje je i bilo realno ispuniti, dok pojedine preporuke, poput uvođenja semestralnog sistema planiranja budžeta, još nismo spremni… »

Lončar: Čuvaru ništa nažao nije učinjeno Tanjug, Beta

Studio B 25.05.2016
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio da preminulom čuvaru srušenih objekata u Savamali “ništa nažao nije učinjeno“, niti je u njegovom lečenju došlo do bilo čega što bi predstavljalo kršenje lekarske etike. „Medicinska dokumentacija… »