Izvor: Svet arhiva vesti 25.05.2016

Stanija u strahu: Danima me proganja psihopata!

Svet 25.05.2016
Po povratku u Srbiju Staniju Dobrojević je dočekalo neprijatno iznenađenje. Njen vatreni obožavalac počeo je da je proganja. “Užasno sam preplašena. Pod stresom sam jer me danima proganja i izmišlja razne priče o meni. U početku sam mislila da… »

Glumac Bil Kozbi mora na sud

Svet 25.05.2016
Nekadašnja TV zvezda, glumac Bil Kozbi moraće na sud, a preti mu kazna i do 10 godina zatvora ako bude osuđen za seksualne zloupotrebe i uznemiravanje, otkrivaju američki mediji. Sudija u Pensilvaniji je doneo takvu odluku, više od decenije nakon… »

Stavila tačku na tračeve: Evo šta će Cecina ćerka uraditi s parama od rođendana!

Svet 25.05.2016
Velikom žurkom koja se večeras održava u hotelu “Hajat”, Anastasija Ražnatović će proslaviti 18. rođendan, a ćerka Cece Ražnatović je odlučila da deo novca koji dobije na poklon, domu za decu bez roditelja u Zvečanskoj. “U Srbiji je… »

Da nije trudna? Marija Ana traži pregled ginekologa! (video)

Svet 25.05.2016
Filip Đukić požalio se Gogi i Marija Ani Smiljanić da ima problem sa bešikom. Naime, on im je ispričao kako često vrši nuždu i kako je prehladio bešiku. Odmah zatim i Marija Ana se požalila kako je ona tražila pregled kod ginekologa, a maneken… »

Zabranjena zbog golotinje: Jeleni Krunić blokirali Fejsbuk!

Svet 25.05.2016
Skandalozna učesnica rijalitija “Parovi” i “Farma”, blokirana je na društvenoj mreži Fejsbuk zbog previše eksplicitnih fotografija. Krunićka je šokirana zbog ovakve odluke administratora, jer svoje fotografije smatra umetničkim delima… »

Razotkrili je komentari na Instagramu: Severina trudna?

Svet 25.05.2016
Severina i Igor Kojić prisustvovali su jednoj gala proslavi, a fotografije koje su njihovi prijatelji objavili otkrile su novosti. Naime, dizajnerka Vesna Spoza je pored fotografije Severine i Igora napisala haštagove #baby i #boom, čime je izazvala… »

Selin Dion objavila pesmu posvećenu voljenom Reneu (video)

Svet 25.05.2016
Nakon što je posle smrti supruga Renea Anželila napravila pauzu, Selin Dion je ponovo u studiju! Pop zvezda se nedavno vratila na scenu sa simboličnom obradom pesme „Show Must Go On“, a 24. maja predstavila je i svoj novi singl. Ostatak teksta… »

Čipi preti Jeleni: Nemoj da te zakopam dva metra ispod zemlje! (video)

Svet 25.05.2016
Lepi Mića želeo je da proveri kreativnost Jelene Golubović, pa joj je zadao zanimljiv zadatak. “Dajem ti da napraviš pozorišni komad o nama, do ponedeljka uveče. Napravi umetničku priču”, nestrpljiv je bio Mića, međutim, Jelenin odgovor ga… »

Duhoviti Ognjen: Ja sam kod Anastasije, a vi? (foto)

Svet 25.05.2016
Ognjen Amidžić večeras uživa na 18. rođendanu Anastasije Ražnatović. Svoj selfi iz sale postavio je na društvenim mrežama i to uz vrlo zanimljivu poruku. “Ja kod Anastasije a vi? Ne obraćajte mi se i sami se otpratite”, napisao je voditelj… »

Poslednji pozdrav velikom Bati: Ne ispraćamo ga suzama jer Valter ne može da umre!

Svet 25.05.2016
Članovi porodice, prijatelji, stranačke kolege i poštovaoci okupili su se danas na komemoraciji povodom smrti velikana srpskog i jugoslovenskog filma Velimira Bate Živojinovića. Komemoraciji u velikoj sali Doma sindikata, koju je organizovala SPS… »