Hronika arhiva vesti 26.05.2016

„Bog će mi reći kad da otvorim vrata“

Alo 26.05.2016
Zorica, svekrva ubijene Jelene Marjanović, juče je prvi put govorila za „Alo!“ rekavši da neće svojim moćima lečiti nikoga dok joj bog ne kaže kada da počne sa radom. - U žalosti sam za svojom snahom. Ne znam kada ću početi da radim. Čekam… »

Surčinska sapunica Policajac: Plašim se Čumeta, opet mi je pretio iz zatvora

Kurir 26.05.2016
Ljubenović, koji inače obezbeđuje Čumetovu suprugu Ivanu, potvrdio je sve navode optužnice u vezi sa ukradenim „ferarijem“ i prekucavanjem brojeva na šasiji. BEOGRAD - Suđenje prvom svedoku-saradniku Ljubiši Buhi Čumetu zbog optužbi da je… »

Čume pretio iz zatvora: Policajac koji čuva njegovu suprugu tvrdi da mu je ugrožen život!

Srbija danas 26.05.2016
Ljubenović, koji inače obezbeđuje Čumetovu suprugu Ivanu, potvrdio je sve navode optužnice u vezi sa ukradenim „ferarijem“ i prekucavanjem brojeva na šasiji. Suđenje prvom svedoku-saradniku Ljubiši Buhi Čumetu zbog optužbi da je prekucavao… »

Ne znam kada ću početi da radim, čekam da mi Bog da znak: Svekrva Jelene Marjanović zbog žalosti obustavila posao

Telegraf 26.05.2016
- U žalosti sam za svojom snajom. Ne znam kada ću početi da radim. Čekam znak od Boga kad dođe vreme i ja ću onda otvoriti vrata za svoje mušterije - rekla je Zorica Marjanović. Zorica Marjanović, svekrva ubijene pevačice “Granda” Jelene… »

Havarija u niškoj livnici: Usijani metal se izlio iz peći!

Srbija danas 26.05.2016
U livnici fabrike "Kopeks MIN-liv" u Nišu oko 19.50 sati došlo je do havarije na peći za pretapanje čelika i izlivanja usijanog metala. Kako je preneo beogradski list, brzo su intervenisali pripadnici niške Uprave za vanredne situacije koji su… »

Legija ponovo puca u Đinđića: Izmislio da je Srbija naplatila pet miliona dolara za hapšenje Slobodana Miloševića

Blic 25.05.2016
Milorad Ulemek Legija ponovo je pucao u Zorana Đinđića izmišljenom tvrdnjom da je država naplatila pet miliona dolara za hapšenje Slobodana Miloševića. U susret novom odlučivanju o poboljšanju zatvorskih uslova, Ulemek (48), koji služi kaznu od… »

Izolovan u istražnom zatvoru: Otac monstrum osumnjičen za silovanje ćerke uskoro pred istražnim sudijom

Blic 25.05.2016
„Kome ja da se požalim što mi ovi momci dobacuju, kad meni otac radi mnogo gore stvari...”. Ovim rečima devojčica iz Koceljeve (15) požalila se drugarici, nakon što su im dečaci iz starijih razreda bezobrazno dobacivali pri povratku iz škole… »

Krvavi obračun u podgorici: Mladić ubijen ispred kladionice

Blic 25.05.2016
Zoran Boljević (34) ubijen je danas popodne u podgoričkom naselju Zabjelo. Pucnjava se dogodila ispred kladionice u zgradi "Zetagradnje", a prema još nepotvrđenim informacijama, ubistvu je prethodila svađa Boljevića sa dva muškarca, među kojima je… »