Izvor: Dnevnik/Hronika arhiva vesti 26.05.2016

Tužilaštvo traži 12 godina zatvora za Miškovića

Dnevnik 26.05.2016
Zamenik tužioca Tamara Ristić zatražila je danas pred Specijalnim sudom zatvorsku kaznu od 12 godina za vlasnika. Delte Miroslava Miškovića, zbog utaje poreza i zloupotrebe položaja, čime je putarska preduzeća oštetio za 30 miliona evra. Zamenik… »

Nestala trinaestogodišnja devojčica iz Železnika

Dnevnik 26.05.2016
Beogradskoj policiji prijavljen je nestanak Jovane Ibraimović (13) iz Železnika.Devočica je visoka oko 168 cm, srednje telesne građe, smeđe duge kose, plavih očiju. Policijska uprava za grad Beograd poziva građane da ukoliko imaju bilo kakve… »

Pronađen leš u potoku u Sremčici

Dnevnik 26.05.2016
Leš ženske osobe srednjih godina pronađen je danas u potoku u Sremčici.Kako je rečeno Tanjugu u MUP-u, oko 15 sati studenti Rudarsko geološkog fakulteta. koji su obavljali iskopavanje pronašli su ženski leš srednjih godina.Iz MUP-a navode da je… »

Podignuta optužnica u slučaju „Kolubara”

Dnevnik 26.05.2016
Specijalno tužilaštvo u Beogradu, posle završene dopune istrage, podiglo je optužnicu u slučaju „Kolubara“ u vezi sa spornim okolnostima zakupa određenog broja mašina. za potrebe eksploatacije uglja u tom rudarskom basenu od juna 2006. do… »

Nastradali od rođenja živeo po domovima

Dnevnik 26.05.2016
Nakon izvršene obdukcije ugljenisanog tela, potvrđeno je da je u požaru koji se u sredu oko 14 časova dogodio u Domu za decu i omladinu ometenu u razvoju u Veterniku, nastradao štićenik Tibor Soko (22) iz Subotice. Po rečima direktora Doma Zorana… »

Izdahnuo dva dana posle prebijanja

Dnevnik 26.05.2016
Meštanin Kucure Radovan Vuletić (52), koji je zadobio teške telesne povrede prilikom prebijanja prošle nedelje, kada su ga meštani pronašli na ulici oblivenog krvlju, preminuo je juče u Kliničkom centru Vojvodine u Novom Sadu. Pripadnici… »

Izgoreli krov kuće i šupa u Ruskom Krsturu

Dnevnik 26.05.2016
U noći između srede i četvrtka, oko 2 sata iza ponoći, u kući Janka Pasternaka u Ruskom Krsturu izbio je požar u kojem su izgoreli kompletan krov i deo kuće, kao i ceo pomoćni objekat, u kojem je bio parkiran i traktor. Požar je izbio u pomoćnom… »