Izvor: OK radio arhiva vesti 26.05.2016

Vranje ispratilo vojnike u Liban (foto, video)

OK radio 26.05.2016
U kasarni “1. pešadijski puk knjaza Miloša Velikog” u Vranju, u četvrtak je organizovan svečani ispraćaj, na kome je u multinacionalnu misiju u Libanu ispraćeno 130 pripadnika pešadijske čete i 33 pripadnika voda za zaštitu snaga Četvrte… »

Vranje: Radnik pao sa skele i poginuo

OK radio 26.05.2016
Na gradilištu u centru Vranja u sredu oko 14 časova poginuo je radnik Igor Kostić (35) iz sela Panevlje. Nesreća je potvrđena i iz Policijske uprave Vranje, ali policija nije želela da otkriva ostale detalje. Prema saznanjima OK Radija radnik je pao… »

Novo samoubistvo u Vranju

OK radio 26.05.2016
U sredu uveče muškarac iz Vranja rođen 1954. godine izvršio je samoubistvo iz pištolja, saznaje OK Radio. Policijska uprava u Vranju potvrdila je ovo saznanje, bez objavljivanja bližih informacija. Muškarac je nađen u sredu uveče, oko 20:30… »

SDS: Nesporazumi oko saradnje sa SNS-om

OK radio 26.05.2016
SDS u Vranju nastavlja pregovore sa naprednjacima oko formiranja vlasti u Vranju i pored odluke beograddske centrale stranke da se takve koalicije ne prave. Regujući na ovakvo ponašanje lokalnog rukovodstva SDS-a Slobodan Pejić, lider banjskih… »

Ni: Havarija u livnici, izlio se usijani metal

OK radio 26.05.2016
U livnici fabrike "Kopeks MIN-liv" u Nišu došlo je do havarije na peći za pretapanje čelika i izlivanja usijanog metala iz peći. Kako prenose beogradski mediji, brzo su intervenisali pripadnici niške Uprave za vanredne situacije koji su situaciju… »

Skandal u Medicinskoj: Predavala sa lažnom diplomom!

OK radio 26.05.2016
Zdravstvena inspekcija u Vranju ispituje autentičnost diplome Elizabete Georgijev, doskorašnje profesorke ovdašnje Medicinske škole, saznaje OK Radio. Čitava afera otvorena je u trenutku kada je ova profesorka prijavljivala stručni ispit a… »

Ni: Prevaranti obećavali ljudima posao

OK radio 26.05.2016
Policija u Nišu uhapsila je M. Š. (44) i A. R. (41) iz okoline tog grada zbog toga što su prevarili veći broj ljudi obećavajući im zaposlenje, promenu radnog mesta, regulisanje plaćanja poreza i druge slične usluge, saopšteno je u četvrtak. Oni… »

Ni: Vučića čeka vojnički pasulj

OK radio 26.05.2016
"Novosti" u niškoj kasarni "Knjaz Mihailo" koja će biti privremeno sedište Vlade. Prijem građana u Multimedija centru. Premijera Srbije, koji sa ključnim ministrima planira da boravi nedelju dana u Nišu, dočekaće vojnički pasulj, po svemu sudeći… »

Tramp preskočio magični broj - biće kandidat

OK radio 26.05.2016
Donald Tramp je osvojio potreban broj delegata za nominaciju za američke predsedničke izbore, objavljuje nove procene agencija AP. Kako se navodi, Tramp je "prošao kroz cilj" zahvaljujući malom broju delegata koji su za AP rekli da će podržati… »

Tužilaštvo traži 12 godina zatvora za Miškovića

OK radio 26.05.2016
Tužilaštvo za organizovani kriminal zatražilo je da se vlasnik Delta holdinga Miroslav Mišković koji se tereti za finansijske malverzacije sa putarskim preduzećima osudi na 12 godina zatvora. "Tražim da se Miroslav Mišković oglasi krivim za… »