Izvor: Politika/Hronika arhiva vesti 26.05.2016

Tužilaštvo traži 12 godina zatvora za Miškovića

Politika 26.05.2016
Vlasnik „Delta holdinga” naglasio je da se on kao predsednik kompanije bavi isključivo vizijama, a ne porezima. – Završne reči odbrane 9. juna. Miroslav Mišković, vlasnik „Delta holdinga” odbacio je najnovije optužbe specijalnog… »

Pronađena devojčica iz Železnika

Politika 26.05.2016
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu pronašli su danas Jovanu Ibraimović (2003) iz Železnika, čiji je nestanak prijavljen policiji u Beogradu. Trinaestogodišnjakinja je pronađana oko 18 sati u novosadskom naselju Klisa, navodi… »

Povređen Srbin u severnom delu Kosovske Mitrovice, Albanac priveden

Politika 26.05.2016
KOSOVSKA MITROVICA – Kosovski Srbin čiji identitet nije saopšten, povređen je večeras u severnom delu Kosovske Mitrovice u tuči sa jednim kosovskim Albancem. Incident se, kako je Tanjugu rekao regionalni šef operative Kosovske policije Željko… »

Radovan Karadžić privremeno na slobodi?

Politika 26.05.2016
Haški osuđenik Radovan Karadžić mogao bi privremeno biti pušten na slobodu kako bi posetio grob svog mlađeg brata Ivana i održao mu četerdesetodnevni pomen, potvrdio je za N1 Karadžićev advokat Goran Petronijević. Prema rečima Petronijević… »

Šeik Al Habibi na vladinoj listi označenih terorista

Politika 26.05.2016
Tefik Mujović, deportovan iz Turske 28. aprila, jedan je od sedmorice optuženih za terorizam koji su ratovali u stranim zemljama. Vlada Srbije je kao novog potencijalnog teroristu označila šeika Najef Salama Muhamed Ujaim al Hababija. Rešenjem vlade… »