Izvor: Prva arhiva vesti 26.05.2016

Avion na letu Istanbul-London hitno preusmeren u Beograd

Prva 26.05.2016
Beograd - Let "Turkiš Erlajnza" na liniji Istanbul-London preusmeren je u Srbiju i sleteo je na aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu. Avion je preusmeren u Beograd nakon što je u letelici pronađen mobilni telefon čiji je vlasnik nepoznat. Neophodne… »

Pak: Kome je stalo da ukloni Nikolića sa političke scene?

Prva 26.05.2016
Beograd -- Ko sklanja predsednika Srbije Tomislava Nikolića sa političke scene, pitanje je koje je postavila savetnica predsednika za medije Stanislava Pak. Ona smatra da je Nikolić praktično u protekle četiri godine bio izložen medijskoj blokadi… »

Istina o mladima - otvorena izložba u UK Parobrod

Prva 26.05.2016
Zašto su današnji uzori mladih Novak Đoković, Nikola Tesla, Aleksandar Vučić, Stiv Džobs, Zoran Đinđić, Svetlana Ceca Ražnatović, Jelena Karleuša, Vladimir Putin, Anđelina Žoli... i kako ih vide mladi umetnici otkriva izložba Istina o… »

Jovan Simić je ponovo najveći junak Srbije!

Prva 26.05.2016
Na velikom humanitarnom meču fudbalskih zvezda “Asovi za decu”, realizovanom na inicijativu Jovana Simića, u organizaciji Exit fondacije, NURDOR i Prve TV, uz podršku FK Partizan i brojnih drugih organizacija i pojedinaca, prikupljeno je 120 000… »

DELIMO KARTE Džulijen Mur u ljubavnom trouglu

Prva 26.05.2016
Romantična komedija Megin plan od četvrtka 26. maja stiže na redovne repertoare naših bioskopa. Scenario za film i režiju potpisuje američka glumica, spisateljica, rediteljka i scenaristkinja Rebeka Miler, na osnovu originalne priče Karen Rinaldi… »

Grešnica ili anđeo: Koliko su predstavnice horoskopskih znakova sklone prevari

Prva 26.05.2016
Horoskop otkriva da li si sklona prevari: Da li ste tajna grešnica ili ste uvek verni svom dragom…. OVAN Vaš partner uspeo je da uhvati „priključak“ sa vama i počeo je da sledi vaš neizdrživi životni ritam. Strastveno vas ljubi kad god mu se… »

Kojim danima su ŽENE najraspoloženije za seks?!

Prva 26.05.2016
Ukoliko niste raspoložene za seks vikendom sada možete da odahnete, jer je nauka na vašoj strani! Na ženski libido utiču razni spoljni, ali i unutrašnji faktori, dok je, čini se, muška želja za seksom uvek ista, snažna i uvek izražena. Ukoliko… »

Ovih ŠEST namirnica čine da budete još GLADNIJI!

Prva 26.05.2016
Kada ogladnimo, često posežemo za hranom koja je potpuno pogubna za liniju, jer umesto da utoli glad, ona je samo povećava. Ovo su namirnice od kojih ćete još više ogladneti! 1. Brza hrana Ona je puna praznih kalorija i pojačivača ukusa zbog kojih… »

Oskar Vajld - umro zbog ljubavi prema pogrešnom čoveku

Prva 26.05.2016
Slavni pisac osuđen je na dve godine robije zbog homoseksualizma 26. maja 1895. godine. Irski književnik Oskar Vajld rođen je u Dablinu, 16. oktobra 1854. kao Fingal O'Flaetri Vilis, dve godine nakon starijeg brata Vilijama. Umro je u Parizu, 30… »