Izvor: Sandžak haber arhiva vesti 26.05.2016

Neka je sa hajirom! Nihad Biševac novi gradonačelnik Grada Novog Pazara!

Sandžak haber 26.05.2016
Odbornici Skupštine Novog Pazara izabrali su danas Nihata Biševca, člana Sandžačke demokratske partije (SDP) za gradonačelnika ovog grada, a Nebojšu Ravića iz Srpske napredne stranke (SNS) za njegovog zamenika. Biševac (52) je diplomirani… »

Kolumna: Policija oko mosta i dalje ni makac! Nigde Asada nema…

Sandžak haber 26.05.2016
Već nekoliko nedelja policija bezuspešno traga za nestalim Asadom Reždepefendićem javnost ćuti a policija zataškava ceo slučaj!Da je negde u drugom gradu digla bi se kuka i motika protiv nesposobnih čelnika novopazarske policije. Ali, u Novom… »

OTKRIVAMO! Jahja Fehratović histerisao jer je ostao bez svih funkcija i ne pita se nizašta!

Sandžak haber 26.05.2016
Figurativni predsednik BDZS Jahja Fehratović koji je danas histerisao na novopazarskoj skuštini pokazujući tako nepoštovanje prema tom domu ostao je bez ijedne funkcije pa je potrešen tom vešću nasrnuo na doktora Muamera Bačevca. Kako saznaje… »

Ljajić: Izmišljotina je da cu biti ministar spoljnih poslova

Sandžak haber 26.05.2016
Beograd — Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) Rasim Ljajić nazvao je izmišljotinom priču da će u novoj vladi biti ministar spoljnih poslova. “Niti je mene ko to pitao, niti sam ja to tražio”, rekao je Ljajić za NIN i dodao da… »

SKANDAL! Zbog neartikulisanog i nekulturnog ponašanja predsednika BDZS JAHJE FEHRATOVIĆA Skupština grada prekinuta!!!

Sandžak haber 26.05.2016
Novi Pazar – Sednica je na kratko prekinuta radi konsultacija šefova odborničkih grupa, nakon čega je Jahja Fehratović počeo neartikulisano da se ponaša, viče, dere u nepoznatom pravcu, a onda se u jednom momentu okrenuo prema dr. Bačevcu, i… »