Izvor: Telegraf/Hronika arhiva vesti 26.05.2016

Poznanici šokirani, porodica ne želi da govori: Detalji jezive tragedije u požarevačkom zatvoru

Telegraf 26.05.2016
Apelacioni sud potvrdio je ovu presudu 23. aprila 2013. godine, a ona je početkom 2.014. godine upućena na izdržavanje zatvorske kazne u Požarevac. Z.S. (38) iz Niša koja se porodila u zatvoru u Požarevcu a zatim pokušala samoubistvo pravosnažno… »

Haos u Kragujevcu: Sudar automobila i autobusa, saobraćaj u kolapsu

Telegraf 26.05.2016
Nezgoda se dogodila u ulici Dragoslava Srejovića u Kragujevcu. U Kragujevcu je nešto posle 17 časova došlo do sudara autobusa i automobila. UŽAS: Pronađen leš u potoku, sumnja se da je Stojanka N. koju je tražila CELA SRBIJA! Nezgoda se dogodila u… »

Tužilaštvo traži 12 godina zatvora za Miroslava Miškovića!

Telegraf 26.05.2016
Zamenik tužioca Tamara Rostić je pored kazne zatvora tražila i novčanu kaznu, ali nije opredelila visinu. Zamenik tužioca Tamara Ristić zatražila je danas pred Specijalnim sudom zatvorsku kaznu od 12 godina za vlasnika Delte Miroslava Miškovića… »

"Matija sine, ti si bliže bogu od nas, uhapsite ga": Ovo je izgovorila majka žrtve, a onda je pao trostruki ubica

Telegraf 26.05.2016
Majka ubijenog Matije Petrovića, Zagorka Guljaši, rekla je da je znala da se ubica krije u Nemačkoj. Bane Jovanović Safet (49) iz Mola, osumnjičen za dvostruko ubistvo i ranjavanje četiri osobe 20. marta u Bečeju i Molu, uhapšen je po… »

Jecu sam mnogo voleo, nisam je ja ubio: Sin Zorana Marjanovića progovorio o optužbama u medijima da je on ubica!

Telegraf 26.05.2016
Uz pristanak svog oca Zorana Marjanovića, maloletni U. M. (17) je pričao o životu pored Jelene, da mu je bila kao druga majka, optužbama u medijima, ali i o tome koliko mu se svet preokrenuo nakon tragedije koja ih je zadesila. Sin Zorana… »

Žene ga spopadaju, nude mu brak i seks preko fejsbuka: Zoran Marjanović ne može da se izbori s pomahnitalim udavačama

Telegraf 26.05.2016
- Žene me uopšte ne zanimaju, ne znam šta im je u glavama. Apsolutno me ne zanima da li sam najpoželjniji udovac ili ne. Jelenino mesto nijedna ne može da zauzme. Jednostavno, gotovo je s mojim ljubavnim životom, posvećen sam jani koja je prozvod… »

Strava i užas U ženskom zatvoru U Požarevcu: Pokušala da se ubije, ispod kreveta joj pronašli mrtvu bebu! (foto)

Telegraf 26.05.2016
Zatvorenica je nanela sebi više posekotina po vratu oštrim predmetom. Osuđenica u ženskom zatvoru u Požarevcu Z.S. (38) pokušala je da se ubije, ali joj je ubrzo ukazana lekarska pomoć. Nakon toga, čuvari u PKZ su pregledali ćeliju u kojoj je… »

Ne znam kada ću početi da radim, čekam da mi Bog da znak: Svekrva Jelene Marjanović zbog žalosti obustavila posao

Telegraf 26.05.2016
- U žalosti sam za svojom snajom. Ne znam kada ću početi da radim. Čekam znak od Boga kad dođe vreme i ja ću onda otvoriti vrata za svoje mušterije - rekla je Zorica Marjanović. Zorica Marjanović, svekrva ubijene pevačice “Granda” Jelene… »