Izvor: Alo arhiva vesti 29.05.2016

Kitarović: Ne blokiramo Srbiju!

Alo 29.05.2016
Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović poručila je danas da ta država ne blokira Srbiju na putu ka članstvu u EU, ali je istakla da će Zagreb nastaviti na insistiranju da Beograd ispuni kopenhaške, madridske i ostale kriterijume. Naglasivši… »

Evo šta Nikolić kaže o odnosu sa Zagrebom

Alo 29.05.2016
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izrazio je danas uverenje da će problemi sa Hrvatskom, na putu Srbije ka EU, biti prevazidjeni u direktnim razgovorima i založio se za zajednički nastup zemalja regiona prema EU, kako ne bi prolazilo desetak i više… »

"Pravićemo paprikaš od Srba" (FOTO)

Alo 29.05.2016
U Zagrebu se pojavio novi grafit sa porukom "U proljeće kad procvate vrba, radit ćemo paprikaš od Srba", javlja regionalna televizija N1 uz ocenu da to demantuje izjave predsednice Hrvatske koja tvrdi da u Hrvatskoj nema ustaštva ni neoustaštva, kao… »

Vozio u suprotnom smeru, ubio troje

Alo 29.05.2016
Tešku saobraćajnu nesreću na auto-putu kod Kutine, u kojoj su jutros poginule tri osobe, izazvao je vozač automobila nemačkih registarskih oznaka, koji je vozio u suprotnom smeru, saopštila je kutinska saobraćajna policija… »

Izetbegović nema prava da iznosi svoje stavove

Alo 29.05.2016
Član Predsedništva BiH iz Republike Srpske Mladen Ivanić rekao je da današnji istup predsedavajućeg Predsedništva BiH Bakira Izetbegovića, u vezi sa navodnim progonom Bošnjaka i Hrvata u Banjaluci u proteklom građanskom ratu u BiH, ruši bilo… »

Bošnjaci i Hrvati sistematski raseljeni iz Banjaluke

Alo 29.05.2016
Banjaluka nije bio opkoljen grad kao Sarajevo, a iz njega su sistematski progonjeni Bošnjaci i Hrvati izjavio je Bakir Izetbegović na samitu "Brdo-Brijoni" Predsedavajući Predsedništva BiH Bakir Izetbegović izjavio je danas, u vezi sa izjavom… »

Možda odlože izbore u Crnoj Gori

Alo 29.05.2016
Funkcioner opozicionog Demokratskog fronta (DF) Predrag Bulatović izjavio je danas da nije isključena mogućnost da parlamentarni izbori u Crnoj Gori, predvidjeni za prvu polovinu oktobra ove godine, budu odloženi. Bulatović, koji je i nekadašnji… »

Kakav srećnik na motoru! (VIDEO)

Alo 29.05.2016
Pravo je čudo kako je ovaj motociklista uspeo da prođe nepovređen kada je uleteo u makazice i direktni sudar. Neverovatnu sreću imali su motociklista i njegov suvozač, kada su prošli nepovređeni u ovoj nesreći koja se dogodila u Rusiji. Ono su se… »

Vučić: Dižemo spomenik Đinđiću!

Alo 29.05.2016
Predsednik SNS Aleksandar Vučić bio je gost televizije Pink gde je govorio o aktuelnim temama. On se na početku osvrnuo na rušenje objekata u Savamali. - Mislim da danas bolje znam šta se tačno odigralo nego pre deset dana. Biće i krivično-pravne… »

Indi očarala pratioce bujnim poprsjem (FOTO)

Alo 29.05.2016
Indira Aradinović - Indi vraća se na scenu nakon duže pauze, a ona pored dobrih pesama ima i još jednog "keca u rukavu" - bujno poprsje. Do sada smo mislili da klaberka Tamara Đurić ima najveće grudi na domaćoj javnoj sceni, ali sada pored ovih… »