Izvor: Kurir/Hronika arhiva vesti 29.05.2016

Posle 25 dana potrage: Žandarmerija pronašla telo nestalog mladića iz Novog Pazara

Kurir 29.05.2016
NOVI PAZAR - Telo za sada nepoznate osobe pronađeno je u reci Raški, desetak kilometara nizvodno od Novog Pazara. Prema informacijama novopazarske policije, radi se o telu nestalog Asada Redžepefendića (22). Mladić je nestao uveče 4. maja, a… »

Teška nesreća u pančevu: Sleteo sa puta i udario u drvo

Kurir 29.05.2016
Do udesa je došlo kad je „opel vektra“ kojom je mladić upravljao sletela s puta i udarila u drvo nedaleko od parkinga „Azotare“. PANČEVO - Tridesetčetvorogodišnji Daniel Jović iz Starčeva kod Pančeva poginuo je u saobraćajnoj nesreći… »

Doživotna robija za Srbina u americi: Dragan (38) ubio bivšu ženu u Ohaju

Kurir 29.05.2016
Dragan Sekulić (38) osuđen je na doživotnu robiju u Ohaju zbog ubistva bivše supruge Željke (37). Bivšu suprugu kobnog dana sačekao je na parkingu ispred Centra za rehabilitaciju "Astorija", gde je radila kao medicinska sestra i sasuo joj tri metka… »

Porodica ranjenog studenta: Jovan bi umro na brodu da su zakasnili u bolnicu

Kurir 29.05.2016
Jovan Spasić iz Kragujevca je hospitalizovan u Rimu i još prima transfuziju. KRAGUJEVAC/BEOGRAD - Da je moj sin samo sat vremena kasnije stigao u bolnicu u Rimu, bio bi mrtav! Ovim rečima je za Kurir započela ispovest majka Jovana Spasića (23) iz… »

Ko je odgovoran za smrt tibora: Rekao je da će se ubiti, ali su ga izbacili iz kancelarije!

Kurir 29.05.2016
VETERNIK - Tibor Soka (22), štićenik Doma za smeštaj dece i omladine ometene u razvoju u Veterniku, spalio se u takozvanoj agesivnoj sobi. Njega su po naredbi stručnog tima zaključali vaspitači, nakon što im je mladić rekao da će se ubiti. Naime… »

Novi PAZAR: Drvoseče pronašle telo u raspadnutom stanju

Kurir 29.05.2016
NOVI PAZAR - Policiji je danas prijavljeno i da je pronađeno telo u raspadnutom stanju u Sebečevu kraj Novog Pazara. Telo su u šumi pronašle drvoseče. Policija pretpostavlja da se radi o Novopazarcu Džeku Numanoviću (80), čiji je nestanak… »

Šarićevom bratu maznuli cipele Izbezumljen šetao u belim čarapama po hotelu! Foto

Kurir 29.05.2016
Besneo Marko Vujanović izbezumljen šetao u belim čarapama po hodnicima tražeći ukradenu obuću. SKOPLJE - Marko Vujanović (35), brat od rođene tetke nepravosnažno osuđenog narko-bosa Darka Šarića, napravio je juče haos u jednom hotelu u… »

Novac za karijeru Marajnovići prodali stan pre Jeleninog ubistva!

Kurir 29.05.2016
Porodica ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović (33) prodala je početkom ove godine stan, koji su imali na Ceraku, kako bi novac uložili u njenu karijeru?!. Kako list saznaje, pošto je Jelena planirala da se vrati u estradne vode, za šta joj… »

Nišlijka U zatvorskoj bolnici: Robijašica čeka obdukciju bebe

Kurir 29.05.2016
BEOGRAD - Zatvorenica Zlata Stanimirović (38), koja je mrtvo novorođenče deset dana krila ispod kreveta u ćeliji ženskog zatvora u Požarevcu, i dalje nije saslušana u nadležnom Višem tužilaštvu u tom gradu. Kako Kurir saznaje, tužilac i dalje… »

Masakr u Fruškogorskoj 6: Ubicu pronašli posle 19 godina u Sloveniji

Kurir 29.05.2016
Biznismen Nebojša Salatić, njegova devojka Slavica Kovačević i sestrić Milan Graoranov ležali su u lokvi krvi dok se zgradom u Fruškogorskoj 6 širio neprijatan miris. Tela brutalno ubijenih otkrio je rođak, koji ih je potražio jer se Nebojša… »