Izvor: Mondo/Hronika arhiva vesti 29.05.2016

U reci Raški nađeno telo nestalog mladića

Mondo 29.05.2016
Telo nestalog Asada Redžepefendića (22) iz Novog Pazara pronađeno je danas u reci Raški u naselju Pilareta, desetak kilometara od centra grada, potvrđeno je radiju Sto plus u novopazarskoj policiji. Foto: screenshot, youtube Vršilac dužnosti… »

Sleteo s puta u Pančevu, na mestu mrtav

Mondo 29.05.2016
Vozač automobila opel "vektra" poginuo je danas u saobraćajnoj nesreći u Pančevu u Spoljnostarčevačkoj ulici, kada je sleteo sa kolovoza i udario u drvo, rečeno je Tanjugu u MUP-u Srbije. Foto: Mondo/ Stefan Stojanović Reč je o muškarcu starosti… »

Izgoreo u letnjikovcu u Odžacima

Mondo 29.05.2016
U požaru koji je u subotu zahvatio letnjikovac u Bačkoj ulici broj 39 u Odžacima od zadobijenih opekotina smrtno je stradao Miodrag Đurić (88). Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock Prostorija u u dvorištu kuće kojoj je boravio leti imala je tepih… »

Makrou iz Kačareva četiri godine robije

Mondo 29.05.2016
Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio na četiri godine zatvora Sašu Bana, jer je u Kačarevu seksualno eksploatisao ženu podvodeći je drugim muškarcima za novac. Foto: Thinkstock Tom odlukom potvrđena je prvostepena presuda Višeg suda u… »

Štićenik doma izgoreo jer je bio zaključan?!

Mondo 29.05.2016
Štićenik doma u veterniku za decu i omladinu ometenu u razviju Tibor S. (22) stradao je u požaru dok je bio pod kaznom, zaključan u jednoj sobi, pišu beogradski mediji. Foto: Tanjug/Oksana Toskić Ko će odgovarati za smrt štićenika koji je izgoreo… »