Izvor: MTV Srbija arhiva vesti 29.05.2016

MTV Premijera: Gramophonedzie i Artan Lili

MTV Srbija 29.05.2016
Poslednji ponedeljak u maju mesecu doneo je dvostruku premijeru dva nova spota - Gramophonedzie feat. Carlton J Smith sa pesmom “Down” i Artan Lili u pesmi “Na vodi”. Novim izdanjem na etiketi „Gramo Records“ za numeru „DOWN“… »

Neverovatna sličnost Daniela Radcliffea i Elijaha Wooda

MTV Srbija 29.05.2016
Da li ste ovo nekada uočili? Mi jesmo. Otkako smo prvi put pogledali "Harryja Pottera" bilo nam je teško shvatiti (i prihvatiti) kako Daniel Radcliffe i Elijah Wood ("The Lord of the Rings", "The Good Son", "The Adventures of Huck Finn") zaista nisu… »

Justin Bieber: Nova ljubav na pomolu?

MTV Srbija 29.05.2016
Zadržite suze, drage naše Belieberke... Jer ništa od ovoga još nije zvanično potvrđeno! Naime, pre nekoliko dana, Justin je viđen na večeri (koja je izgledala prilično romantično) sa glumicom Nicolom Peltz. Kako bi stvar bila interesantnija, ovo… »

Harry Styles: Nova nada Holivuda

MTV Srbija 29.05.2016
Holivude, budi na oprezu - stiže Harry Styles! Harry je, dok se muvao na snimanju novog filma Christophera Nolana, "Dunkirk", privukao pažnju jednom od reditelja filma, Johnu Papsideru, koji je radio na nekim velikim hitovima poput "Inception" i "The… »

Simon Cowell ima dobre vesti o okupljanju 1D

MTV Srbija 29.05.2016
Directionersi širom sveta, donosimo vam dobre vesti! Sećate li se kako nam je pre koji mesec Simon Cowell praktično slomio srca priznavši kako nije siguran da li su momci iz One Directiona na pauzi ili su zaista "prekinuli s bendom" zauvek? E pa -… »

Kakva majka, takva ćerka: One su iste majke!

MTV Srbija 29.05.2016
Ove male i velike devojke lepotu su, više nego očigledno, nasledile od svojih majki. Ne kaže se bez razloga - kakav otac, takav sin. U ovom slučaju, mi smo obrnuli polove i staru izreku primenili na majke i njihove ćerke, jer ove devojke toliko liče… »

Svi žele deo RiRi za sebe

MTV Srbija 29.05.2016
Rihanna zaista nema problema kada je u pitanju prodaja stvari sa njenim potpisom... Sigurni smo da već znate kako je Rihanna zaštitno lice brenda Puma, kao i da za njih poslednjih meseci s vremena na vreme predstavlja nove komade garedrobe i obući sa… »

Liam (najzad) progovorio o vezi sa Miley

MTV Srbija 29.05.2016
Vereni smo? Nismo vereni? Vereni smo? Nismo vereni? I tako u krug... U velikom intervjuu za časopis GQ Australia glumac Liam Hemsworth konačno je progovorio o svojoj vezi sa Miley Cyrus. Podsetimo, ovaj par je nekoliko puta raskidao i mirio se, a već… »

Reditelj 007 filmova: Nije vam ovo X Factor

MTV Srbija 29.05.2016
Sam Mendes, reditelj poslednja dva filma o Jamesu Bondu osvrnuo se na sve učestalije glasine o tome ko će biti novi agent 007. Da li će novi Bond biti Idris Elba, Tom Hiddleston ili Damian Lewis? Možete da pričate o tome koliko hoćete, ali vaši… »

Hoćete da smuvate neku od članica Little Mixa? Evo kako!

MTV Srbija 29.05.2016
Ako ste uvek bili slabi na Perrie Edwards ili Jade Thirlwall, ovo su kvaliteti koji će vam biti potrebni kako biste ih osvojili. Perrie Edwards solo je još od svog raskida sa bivšim verenikom Zaynom Malikom u avgustu prošle godine. Lepotica iz benda… »