Izvor: Novi magazin/Hronika arhiva vesti 29.05.2016

Pronađeno telo Asada Redžepefendića iz Novog Pazara u reci Raški

Novi magazin 29.05.2016
Telo nestalog Asada Redžepefendića (22) iz Novog Pazara pronađeno je danas u reci Raški u naselju Pilareta, desetak kilometara od centra grada, potvrđeno je radiju Sto plus u novopazarskoj policiji. Vršilac dužnosti načelnika Policijske uprave tog… »

Poginuo vozač u nesreći kod Azotare

Novi magazin 29.05.2016
Vozač automobila opel "vektra" poginuo je danas u saobraćajnoj nesreći u Pančevu u Spoljnostarčevačkoj ulici, kada je sleteo sa kolovoza i udario u drvo, rečeno je Tanjugu u MUP-u Srbije. Reč je o muškarcu starosti 34 godine, koji je preminuo na… »

Rebić: U borbi protiv terorizma neophodna međunarodna saradnja

Novi magazin 29.05.2016
Vršilac dužnosti direktora policije Srbije Vladimir Rebić ocenio je danas da je u borbi protiv terorizma neophodna međunarodna saradnja i razmena informacija. "Najkritičnija pretnja bezbednosti je terorizam i zbog toga naša odbrana mora biti brza… »

Sutra nastavak ponovljenog suđenja za ubistvo Brisa Tatona

Novi magazin 29.05.2016
Ponovljeno suđenje navijaču Partizana Đorđu Preliću za ubistvo francuskog državljanina Brisa Tatona trebalo bi da bude nastavljeno u ponedeljak, 30. maja, u Višem sudu u Beogradu. Suđenje je dva puta odlagano. Prelić je u odsustvu bio osuđen na… »

Makrou četiri godine zatvora zbog trgovine ljudima

Novi magazin 29.05.2016
Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio na četiri godine zatvora Sašu Bana, jer je u Kačarevu seksualno eksploatisao ženu podvodeći je drugim muškarcima za novac. Tom odlukom potvrđena je prvostepena presuda Višeg suda u Pančevu, kojom… »