Izvor: Telegraf/Hronika arhiva vesti 29.05.2016

Tragedija: Miodragu Đuriću umrla žena, a onda je stradao u požaru!

Telegraf 29.05.2016
Starac je bio sam, a njegova podstanarka Kata N. za to vreme bila je u nabavci. U požaru koji je juče oko osam sati zahvatio letnjikovac u Bačkoj ulici broj 39 u Odžacima od zadobijenih opekotina smrtno je stradao Miodrag Đurić (88). Prostorija u… »

Užas u novom pazaru: Drvoseče pronašle telo u raspadnutom stanju

Telegraf 29.05.2016
Policija pretpostavlja da se radi o Novopazarcu Džeku Numanoviću (80), čiji je nestanak prijavljen pre više od sedam meseci. Telo u raspadnutom stanju pronađeno je danas u Sebečevu u blizini Novog Pazara, a pronašle su ga drvoseče u šumi. OSUĐEN… »

Osuđen prvi pedofil po "marijinom zakonu": Ne sme ni na metar oko vrtića i škola!

Telegraf 29.05.2016
Zabranjeno mu je da posećuje mesta na kojima se okupljaju maloletnici, poput vrtića, škola, školskih dvorišta, igrališta i dečjih manifestacija, a u obavezi je da posećuje profesionalna savetovališta. Mariju Jovanović iz Starih Ledinaca, kod… »

BEBU umotala u najlon-kesu I pustila da istrune ispod kreveta: Jezivi detalji užasa u ženskom zatvoru u Požarevcu!

Telegraf 29.05.2016
U sredu uveče, Zlatine cimerke čule su krike iz kupatila, pa su pozvale stražarsku službu. Osuđenica je zatečena isečena po vratu, prevezena je u bolnicu, a sat kasnije pronađen je i bebin leš. Zlata Stanimirović (38) krila je punih 11 dana leš… »

Mladić koji je izbo Jovana NA KRUZERU stigao u Srbiju: Nalazi se na slobodi!

Telegraf 29.05.2016
- Vratio se bez ikakvih problema. Navodno su Italijani hteli da raspišu poternicu za njim, ali kada su utvrdili da je u Srbiji, odustali su - rekao je otac Dragan. A. S. (28) iz Kruševca, koji je tokom ekskurzije na kruzeru, koji je plovio iz Barselone… »