Izvor: Večernje novosti/Hronika arhiva vesti 29.05.2016

Pronađeno telo Asada Redžepefendića iz Novog Pazara u reci Raški

Večernje novosti 29.05.2016
Telo nestalog Asada Redžepefendića (22) iz Novog Pazara pronađeno je danas u reci Raški u naselju Pilareta, desetak kilometara od centra grada. Telo nestalog Asada Redžepefendića (22) iz Novog Pazara pronađeno je danas u reci Raški u naselju… »

Udes kod Trstenika Iza Vasilija ostalo petoro siročadi

Večernje novosti 29.05.2016
Vrnjački kraj tuguje za Vasilijem Nikolićem, nastradalim u udesu kod Trstenika. Vasilije nastradao na licu mesta, a Mila, koja se tek porodila, u teškom stanju. U saobraćajnom udesu koji se, pod još nerazjašnjenim okolnostima, dogodio u subotu oko… »

Težak udes u Pančevu: Sleteo opelom sa puta i poginuo

Večernje novosti 29.05.2016
U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 13.30 sati, muškarac star 34 godine poginuo je kada je vozilo "opel vektra" kojom je upravljao sletelo sa puta i udarilo u drvo. U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 13.30 sati, muškarac star 34… »

Rebić: U borbi protiv terorizma neophodna međunarodna saradnja

Večernje novosti 29.05.2016
Vršilac dužnosti direktora policije Srbije Vladimir Rebić ocenio je danas da je u borbi protiv terorizma neophodna međunarodna saradnja i razmena informacija. Vršilac dužnosti direktora policije Srbije Vladimir Rebić ocenio je danas da je u borbi… »

U ponedeljak nastavak ponovljenog suđenja za ubistvo Brisa Tatona

Večernje novosti 29.05.2016
Ponovljeno suđenje navijaču kluba "Partizan" Đorđu Preliću za ubistvo francuskog državljanina Brisa Tatona trebalo bi da bude nastavljeno u ponedeljak, 30. maja. Ponovljeno suđenje navijaču kluba "Partizan" Đorđu Preliću za ubistvo francuskog… »

Student izboden na kruzeru u sredu u Srbiji

Večernje novosti 28.05.2016
Jovan Spasić iz Kragujevca, izboden na kruzeru tokom ekskurzije, oporavlja se. Nije učestvovao u tuči, izboden dok je smirivao zavađene kolege. STUDENT Ekonomskog fakulteta iz Kragujevca Jovan Spasić oporavlja se u bolnici u Rimu od povreda nožem… »