Izvor: 24 Sata arhiva vesti 31.05.2016

Kiša odložila maratonski meč: Đokovićev rekord će morati da sačeka sredu

24 Sata 31.05.2016
Novak Đoković u osmini finala Rolan Garosa igrao je protiv Španca Roberta Bautista-Aguta, ali njihovo odmeravanje snaga je odloženo zbog kiše. Iako je kiša rominjala, meč Đoković - Bautista-Agut počeo je još u 12 sati, ali je tokom dana… »

Džoni Dep je dobre vesti proslavio s ovom cicom

24 Sata 31.05.2016
Policija neće istraživati Džonija Depa povodom tvrdnji njegove supruge Amber Herd da ju je fizički zlostavljao. Ove vesti objavljene su gotovo istovremeno kada su se pojavila njegove fotografije, na kojima pije koktele do dva sata posle ponoći u… »

Kao grad duhova: Đoković izgubio prvi set, ali ga šokirala publika na Rolan Garosu

24 Sata 31.05.2016
Novak Đoković baš nema sreće kada je u pitanju Rolan Garos, nakon što mu je meč ponovo otkazan zbog kiše i to nakon što je izgubio prvi set od Roberta Bautiste. Bautista se ranije sreo sa Đokovićem na turniru u Madridu, kada mu je naš teniser… »

Dejv Harington snima novi album u Beogradu

24 Sata 31.05.2016
Dejv Harington, čuveni njujorški multiinstrumentalista, džez gitarista, kompozitor i polovina kultnog tandema Darkside, u Beograd je stigao par dana ranije uoči nastupa na novom Apgrade Live događaju u Barutani u petak, 3. juna. Harington u Beogradu… »

Mrtve ribe plutaju po Adi Ciganliji

24 Sata 31.05.2016
Beograđane koji su minulog vikenda želeli da sunčan dan provedu na Adi Ciganliji uznemirio je prizor mrtvih riba na površini vode. Stručnjaci, međutim, tvrde da nema razloga za stah jer je u pitanju - prirodni fenomen. - Reč je o vrsti patuljastog… »

Paklice cigareta sa novim fotkama biće vam neprijatno da stavite na sto

24 Sata 31.05.2016
Sve paklice cigareta u Velikoj Britaniji, a uskoro i u Irskoj i Francuskoj imaće identičnu boju, jer je zakon o izgledu paklica cigareta već stupio na snagu. Sve paklice će biti zelenkaste boje, a ona je odabrana zato što je na osnovu istraživanja… »

Upitnik kandidatima za posao u Smederevu zaboleće svakoga ko je pismen

24 Sata 31.05.2016
Na predstavljanje turske tekstilne firme „Kaizen“ u Smederevu došlo je skoro 1.000 ljudi zainteresovanih za posao. Sve njih je malo zbunio upitnik koji su dobili. Turci su, ne nadajući se tolikom broju kandidata, poneli 500 upitnika, pa su ih, kad… »

Otkriven identitet majke dečaka koji je upao među životinje: Da li je ovo najomraženija žena u Americi?

24 Sata 31.05.2016
Majka dečaka koji je upao u kanal u kom borave životinje, što je rezultiralo ubistvom 17-godišnje gorile Harambea, poslednjih dana je na društvenim mrežama na udaru što ljubitelja životinja, što drugih rodtelja kojima nije jasno kako je dozvoli… »

Nisu hteli da je puste u avion s ovim šortsićem - skupo ih je koštala ta odluka

24 Sata 31.05.2016
Megi Mekmafin nisu dozvolili da se ukrca u avion zato što su zaposleni smatrali da se neprimereno obukla. Posada joj je rekla da ako želi da se ukrca u avion da mora da se presvuče, što ju je šokiralo. Megi je inače plesačica, pa joj je normalno da… »

Tuzlanska mama svih starleta: Sa 17 se slikala gola, papa je vozio na vespi i šutnula je Ala Paćina

24 Sata 31.05.2016
Dijana Bećirović danas živi u Americi i predstavlja se kao Diana Niven. Fotka na kojoj je u 17. godini pozirala gola na dupelrici "Starta" u Jugoslaviji je izazvala pometnju. Posle toga, njen put je više ličio na radnju nekog holivudskog hita nego na… »