Izvor: 24 Sata/Zabava arhiva vesti 31.05.2016

Džoni Dep je dobre vesti proslavio s ovom cicom

24 Sata 31.05.2016
Policija neće istraživati Džonija Depa povodom tvrdnji njegove supruge Amber Herd da ju je fizički zlostavljao. Ove vesti objavljene su gotovo istovremeno kada su se pojavila njegove fotografije, na kojima pije koktele do dva sata posle ponoći u… »

Dejv Harington snima novi album u Beogradu

24 Sata 31.05.2016
Dejv Harington, čuveni njujorški multiinstrumentalista, džez gitarista, kompozitor i polovina kultnog tandema Darkside, u Beograd je stigao par dana ranije uoči nastupa na novom Apgrade Live događaju u Barutani u petak, 3. juna. Harington u Beogradu… »

Paklice cigareta sa novim fotkama biće vam neprijatno da stavite na sto

24 Sata 31.05.2016
Sve paklice cigareta u Velikoj Britaniji, a uskoro i u Irskoj i Francuskoj imaće identičnu boju, jer je zakon o izgledu paklica cigareta već stupio na snagu. Sve paklice će biti zelenkaste boje, a ona je odabrana zato što je na osnovu istraživanja… »

Otkriven identitet majke dečaka koji je upao među životinje: Da li je ovo najomraženija žena u Americi?

24 Sata 31.05.2016
Majka dečaka koji je upao u kanal u kom borave životinje, što je rezultiralo ubistvom 17-godišnje gorile Harambea, poslednjih dana je na društvenim mrežama na udaru što ljubitelja životinja, što drugih rodtelja kojima nije jasno kako je dozvoli… »

Nisu hteli da je puste u avion s ovim šortsićem - skupo ih je koštala ta odluka

24 Sata 31.05.2016
Megi Mekmafin nisu dozvolili da se ukrca u avion zato što su zaposleni smatrali da se neprimereno obukla. Posada joj je rekla da ako želi da se ukrca u avion da mora da se presvuče, što ju je šokiralo. Megi je inače plesačica, pa joj je normalno da… »

Tuzlanska mama svih starleta: Sa 17 se slikala gola, papa je vozio na vespi i šutnula je Ala Paćina

24 Sata 31.05.2016
Dijana Bećirović danas živi u Americi i predstavlja se kao Diana Niven. Fotka na kojoj je u 17. godini pozirala gola na dupelrici "Starta" u Jugoslaviji je izazvala pometnju. Posle toga, njen put je više ličio na radnju nekog holivudskog hita nego na… »

Darko iz Velikog brata se ranije hvalio mišićima, a sad krije višak kilograma

24 Sata 31.05.2016
Pobednika Velikog brata znamo kao šmekera koji voli da pokazuje svoje isklesano telo, ali ovih dana više pažnje posvećuje prikrivanju viška kilograma. … »

Nataša Bekvalac objavila novi spot i odmah će vam biti jasno zašto nije koristila dublerku

24 Sata 31.05.2016
Pevačica Nataša Bekvalac objavila je spot za najnoviju pesmu "Ludilo" i za samo 20 minuta koliko je na njenom zvaničnom Jutjub kanalu, pesma ima nekoliko hiljada pregleda. Nataša, ali i oni koji su vredno radili na ovoj pesmi i spotu, veruju da će… »

Lepa Brena objasnila kako je jedanput nogom šutnula sebe u glavu i - ŠTA REĆI?

24 Sata 31.05.2016
Pevačica Lepa Brena nedavno je posetila Oslo u kojem je održala koncert, ali je pored toga posetila i mesto gde se dodeljuju Nobelove nagrade i odmah se pohvalila na Tviteru. Naime, Brena je na svom Tviter nalogu objavila fotografiju, međutim, komentar… »

Otvoreno pismo Amber Herd: Ja sam heroj, a ne Džoni

24 Sata 31.05.2016
Glumica Amber Herd je progovorila o razvodu braka od Džonija Depa u otvorenom pismu koje je poslao njen pravni tim. Amber nije dala izjavu u policiji Los Anđelesa u "nameri da zaštiti privatnost i Džonijevu karijeru", ali je odlučila da se oglasi u… »