Izvor: Alo arhiva vesti 31.05.2016

Florens Artman pitali zašto nije u zatvoru!

Alo 31.05.2016
Bivša portparolka haškog tužilaštva Florens Artman doživela je neprijatnu situciju u jednom prijedorskom kafiću kada je konobar odbio da je posluži jer je oko ruke imali zavezanu belu traku. Artman je u Prijedor došla kako bi obeležila Dan belih… »

RS u opasnosti da nestane

Alo 31.05.2016
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas u Beogradu da RS nikada nije bila lišena opasnosti da nestane i dodao da se RS "mora čuvati ne samo u Banjaluci nego i u Sarajevu". "Republika Srpska se može i mora čuvati ne samo u Banjaluci… »

Automobil uleteo među demonstrante

Alo 31.05.2016
Pristalice građanskog pokreta "Protestujem" zatražili su ponovo večeras sa protesta u Skoplju potpuno ukidanje odluke o aboliciji funkcionera obuhvaćenih istragom zbog afere "Prisluškivanje", kao i ostavku predsednika Đorđa Ivanova. "Selektivna… »

Hapšenje zbog afere "lične karte"

Alo 31.05.2016
Bivši direktor Agencije za identifikacione dokumente, evidenciju i razmenu podataka (IDDEEA) BiH Siniša Macan uhapšen je jutros u Banjaluci, javili su mediji. Pozivajući se na neimenovane izvore, objavljeno je da je Macana po nalogu Tužilaštva BiH… »

Slovenački poštari neće među Rome

Alo 31.05.2016
Državna pošta obustavila je dostavu pošiljaka najvećem romskom naselju u Sloveniji nakon što je njihov poštar napadnut jer je u naselju motociklom nepažnjom pregazio psa. "Pokušavamo da rešimo problem, ali posle incidenta nijedan od naših… »

Đukanović: DPS će odlučiti o statusu Svetozara Marovića

Alo 31.05.2016
Demokratska partija socijalista (DPS) odlučivaće o statusu funkcionera te stranke Svetozara Marovića odgovorno i u skladu sa statutom partije, rekao je lider DPS-a Milo Đukanović. Odgovarajući na pitanje novinara da li će Marović ostati u DPS-u… »

Potreban dijalog Beograd-Zagreb

Alo 31.05.2016
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predsednikom Srpskog nacionalnog veća iz Hrvatske Miloradom Pupovcem i tom prilikom je iskazan visok stepen saglasnosti o potrebi obnove saradnje i dijaloga dveju zemalja. Premijer Vučić i… »

Večeras pljuskovi, vozite oprezno!

Alo 31.05.2016
Vozače za sada još uvek očekuju pogodne vremenske prilike, suvi kolovozi i dobra vidljivost, ali kako u toku večeri metereolozi najavljuju razvoj oblačnosti i kratkotrajne pljuskove, vozačima se savetuje da prilagodite vožnju uslovima na putu i da… »

Nađa Savčenko položila zakletvu

Alo 31.05.2016
Ukrajinski pilot Nađa Savčenko, koja je provela dve godine u ruskom pritvoru, zvanično je danas postala poslanik u ukrajinskom parlamentu. Savčenko je izabrana za poslanika još 2014. dok je bila u pritvoru. Ona je danas u parlamentu u Kijevu rekla da… »

Šešelj: Tresem se zbog Maje

Alo 31.05.2016
Vojislav Šešelj vrši pripreme za susret sa Majom Gojković, budućom predsednicom parlamenta. Nakon što je mandatar za sastav nove vlade Aleksandar Vučić potvrdio pisanje „Alo!“ da će Maja Gojković i u novom sazivu parlamenta ostati na… »