Izvor: Alo/Balkan arhiva vesti 31.05.2016

Florens Artman pitali zašto nije u zatvoru!

Alo 31.05.2016
Bivša portparolka haškog tužilaštva Florens Artman doživela je neprijatnu situciju u jednom prijedorskom kafiću kada je konobar odbio da je posluži jer je oko ruke imali zavezanu belu traku. Artman je u Prijedor došla kako bi obeležila Dan belih… »

RS u opasnosti da nestane

Alo 31.05.2016
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas u Beogradu da RS nikada nije bila lišena opasnosti da nestane i dodao da se RS "mora čuvati ne samo u Banjaluci nego i u Sarajevu". "Republika Srpska se može i mora čuvati ne samo u Banjaluci… »

Automobil uleteo među demonstrante

Alo 31.05.2016
Pristalice građanskog pokreta "Protestujem" zatražili su ponovo večeras sa protesta u Skoplju potpuno ukidanje odluke o aboliciji funkcionera obuhvaćenih istragom zbog afere "Prisluškivanje", kao i ostavku predsednika Đorđa Ivanova. "Selektivna… »

Hapšenje zbog afere "lične karte"

Alo 31.05.2016
Bivši direktor Agencije za identifikacione dokumente, evidenciju i razmenu podataka (IDDEEA) BiH Siniša Macan uhapšen je jutros u Banjaluci, javili su mediji. Pozivajući se na neimenovane izvore, objavljeno je da je Macana po nalogu Tužilaštva BiH… »

Slovenački poštari neće među Rome

Alo 31.05.2016
Državna pošta obustavila je dostavu pošiljaka najvećem romskom naselju u Sloveniji nakon što je njihov poštar napadnut jer je u naselju motociklom nepažnjom pregazio psa. "Pokušavamo da rešimo problem, ali posle incidenta nijedan od naših… »

Đukanović: DPS će odlučiti o statusu Svetozara Marovića

Alo 31.05.2016
Demokratska partija socijalista (DPS) odlučivaće o statusu funkcionera te stranke Svetozara Marovića odgovorno i u skladu sa statutom partije, rekao je lider DPS-a Milo Đukanović. Odgovarajući na pitanje novinara da li će Marović ostati u DPS-u… »

Potreban dijalog Beograd-Zagreb

Alo 31.05.2016
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predsednikom Srpskog nacionalnog veća iz Hrvatske Miloradom Pupovcem i tom prilikom je iskazan visok stepen saglasnosti o potrebi obnove saradnje i dijaloga dveju zemalja. Premijer Vučić i… »