Izvor: Alo/Politika arhiva vesti 31.05.2016

Šešelj: Tresem se zbog Maje

Alo 31.05.2016
Vojislav Šešelj vrši pripreme za susret sa Majom Gojković, budućom predsednicom parlamenta. Nakon što je mandatar za sastav nove vlade Aleksandar Vučić potvrdio pisanje „Alo!“ da će Maja Gojković i u novom sazivu parlamenta ostati na… »

Vulin: RS garant opstanka Srba u BiH

Alo 31.05.2016
Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u Vladi Republike Srbije Aleksandar Vulin prisustvovao je danas Osnivačkoj Skupštini Saveza Krajiških udruženja u Srbiji, koja je održana u velikoj sali Skupštine AP Vojvodine. Vulin je… »

SDP jedinstven uprskos prelasku odbornika u SNS

Alo 31.05.2016
Građanska inicijativa "Srbija, demokratija, pravda" Olivera Ivanovića saopštila je da to što su članovi SDP-a, odbornici u opštinama Zvečan i severna Kosovska Mitrovica, napustili Građansku inicijativu neće promeniti rad i jedinstvo u SDP-u… »

Svi zahtevi Hrvatske u pregovaračkom procesu Srbije i EU

Alo 31.05.2016
Hrvatski šef diplomatije Miro Kovač izjavio je danas da je Hrvatska osigurala da svi njeni zahtevi uđu u pregovarački proces Srbije i Evropske unije, preneo je Jutarnji list. Kovač je naglasio da Hrvatska može biti zadovoljna postignutim. "Uspeli… »

Tahiri: Nema ZSO bez pozivnog broja

Alo 31.05.2016
Kosovska ministarka za dijalog Edita Tahiri izjavila je danas da osnivanje Zajednice srpskih opština (ZSO) neće početi dok se ne rasformiraju paralelne strukture na Kosovu, dok Kosovo ne dobije međunarodni pozivni broj i dok ne dođe do osamostaljenja… »

Nataša Vučković kandidat za predsednika DS?

Alo 31.05.2016
Funkcionerka DS Nataša Vučković izjavila je danas da razmatra da li će se kandidovati za predsednicu te partije i dodala da će se opredeliti nakon što bude sagledala da li će moći da odgovori na sve zahteve i probleme. "To je još uvek, ja bih… »

Gašić koordinator službi bezbednosti?

Alo 31.05.2016
Bratislav Gašić novu funkciju navodno će dobiti u bezbednosnom sektoru. Vulin viđen za ministra policije, a Stefanović za ministra odbrane. Bratislav Gašić, smenjeni ministar odbrane i od subote bivši potpredsednik SNS, viđen je za mesto… »

Vučić: Đeneru želim brz oporavak!

Alo 31.05.2016
Iako je na pres konferenciji u petak zamerio RTS-u što je komentar Davora Đenera bila važnija vest u “Dnevniku” od njegovog razgovora sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom, premijer Aleksandar Vučić je juče hrvatskom analitičaru preko… »