Izvor: Beta video arhiva vesti 31.05.2016

Vučić: Želimo najbliže odnose sa BiH, ali nećemo ostaviti na cedilu Srbe

Beta video 31.05.2016
BEOGRAD - Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u razgovoru sa srpskim članom Predsedništva Bosne i Hercegovine Mladenom Ivanićem, da Beograd želi najbliže odnose sa BiH, ali i da ``ne može i neće nikada ostaviti na cedilu``… »

Dodik: RS u opasnosti da nestane

Beta video 31.05.2016
BEOGRAD- Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas u Beogradu da RS nikada nije bila u većoj opasnosti da nestane. Dodik je rekao da je u razgovoru s premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem izrazio zabrinutost, ali i očekivanje da… »

Ministar Stefanović nagradio policajca iz Niša

Beta video 31.05.2016
BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović novčano je danas nagradio policajca iz Niša Žarka Stojkovića koji je u noći izmedju 25. i 26. maja ove godine spasio sigurne smrti dvojicu mladića iz zapaljenog automobila. (pokrivalice)… »

Lazarević: Trgovinski režimi sa CEFTA i Rusijom

Beta video 31.05.2016
BEOGRAD - Nebojsa Lazarević, direktor Centra za evropske politike i član Užeg pregovaračkog tima za pristupanje Srbije rekao je da “ipak, treba biti oprezan jer članstvo u Evropskoj uniji može da dovede i do izvesnih problema.” “Hrvatska je… »

Dodik: RS je i 1994 ispunjavala sve kriterijume za državu

Beta video 31.05.2016
BEOGRAD - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik je rekao da je Republika Srska i pre 1994. godine, odnosno Dejtonskog sporazuma, ispunjavala kriterijume za državu, ali da je za to ``nedostajala samo politička volja drugih da to prihvate``. ``RS u… »

Davor Šuker: Cilj je proći grupu

Beta video 31.05.2016
ZAGREB - Predsednik Fudbalskog saveza Hrvatske (HNS) Davor Šuker rekao je danas da je cilj reprezentacije da na predstojećem Evopskom prvenstvu, za početak, prodje grupu. Šuker se osvrnuo i na nedavnu kaznu koju je HNS dobio zbog neprimerenog… »

Stoltenberg: Naša bezbednost nikada ne može da se uzima zdravo za gotovo

Beta video 31.05.2016
VARŠAVA - ``Nastojimo da proširimo zonu stabilnosti saradjujući s našim partnerima kako na istoku tako na jugu tako što im pomažemo da izgrade adekvatne odbrambene institucije i povećamo njihove sposobnosti. Zato što ako te zemlje budu stabilne i… »

Stoltenberg: Samit NATO u kritičnom trenutku sve asertivnije Rusije i ekstremizma na jugu

Beta video 31.05.2016
VARŠAVA - Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg izjavio je danas da predstojeći samit NATO 8. i 9. jula u Varšsavi dolazi u kritičnom trenutku sve asertivnije Rusije i porasta ekstremizma i nasilja na Bliskom istoku i u Africi. ``Samit se odigrava… »

Vesić: Nastavak akcija ``Negujmo srpski jezik`` i ``Naše blago

Beta video 31.05.2016
BEOGRAD - Gradski menadžer Goran Vesić rekao je da se akcija „Čitajte – od knjiga se lepše raste“ nastavlja na akcije ``Negujmo srpski jezik`` i ``Naše blago`` koje je pokrenula Skupština Beograda.… »

Ninkov: Članske karte besplatne za sve predškolce

Beta video 31.05.2016
BEOGRAD - Direktorka Biblioteke grada Beograda Jasmina Ninkov je rekla da će besplatne članske karte dobiti svi predškolci, a ne samo oni koji idu u predškolske ustanove. „Članske karte biblioteka se dobijaju u mnogim razvijenim zemljama već kod… »