Izvor: Dnevnik/Politika arhiva vesti 31.05.2016

Srbija neće ostaviti na cedilu srpski narod u Srpskoj

Dnevnik 31.05.2016
U Beogradu su boravili predsednik Republike Srpske i član Predsedništva BiH iz redova srpskog naroda. Milorad Dodik i Mladen Ivanić, koji su razgovarali s premijerom Aleksandrom Vučićem i predsednikom Tomislavom Nikolićem. U odvojenim razgovorima… »

Mandatar zove od nedelje

Dnevnik 31.05.2016
Mandatar i lider naprednjaka Aleksandar Vučić trebalo bi da započne konsultacije o sastavu nove Vlade od naredne nedelje, nakon konstituisanja Narodne skupštine Srbije. Iako je bilo najavljeno da ti razgovori počinju danas, prvi sagovornici u… »

DRI: Revizija finansijskih izveštaja u PUPS, SDPS, SDS i SVM

Dnevnik 31.05.2016
Državna revizorska institucija započela je reviziju finansijskih izveštaja i pravilnosti poslovanja za. 2015. godinu Partije ujedinjenih penzionera Srbije, Socijaldemokratske partije Srbije, Socijaldemokratske stranke i Saveza vojvođanskih Mađara… »

Ko ne razume ideju spomenika Đinđiću, ne razume ništa

Dnevnik 31.05.2016
Podizanje spomenika u čast istaknutih ličnosti iz srpske istorije ujedinjuje društvo na putu ka zajedničkom cilju, jer oni ne pripadaju pojedincima ili političkim partijama, već celom narodu, izjavili su danas sagovornici Tanjuga povodom polemika u… »

Vulin: Samo ujedinjeni opstajemo

Dnevnik 31.05.2016
U Novom Sadu je formiran Savez 22 krajiška udruženja. Na osnivačkoj skupštini, održanoj u Skupštini Vojvodine, rečeno je da je cilj Saveza, sa sedištem u Novom Sadu, da se neguju običaji, tradicija i kultura zavičaja, kao i da se stvori jača… »