Izvor: Domino magazin/Zabava arhiva vesti 31.05.2016

Venčaćete se sa pogrešnom osobom

Domino magazin 31.05.2016
Ali to i nije bitno. I pored svih napora, ljudi završe u braku sa pogrešnom osobom, tvrdi psiholog Alain de Botton. Ali to i nije bitno. Evo zašto. De Botton kaže kako su brakovi ranije nastajali iz različitih ali mnogo drugačijih razloga nego… »

Ruski par usvojio medveda

Domino magazin 31.05.2016
I već 23 godine žive zajedno. Ovo na slici je Stepan. Ruski medved koga su usvojili Jurij i Svetlana Panteleenko. View post on imgur.com 
Pre 23 godine, pronašli su ga u šumi. Bio je napuštena beba u lošem stanju. Odneli su ga kući i pomogli mu… »

Kako nastaju crne rupe

Domino magazin 31.05.2016
Najzad otkriveno? Izgleda da su naučnici bliže konačnom odgovoru na pitanje koje ih odavno muči – kako nastaju crne rupe? Nova teorija ukazuje da one zapravo nisu ostaci mrtvih zvezda već da se stvaraju raspadanjem oblaka gasa. Crne rupe su ogromne… »

Patike samo za mesoždere

Domino magazin 31.05.2016
Vegani će biti očajni. Najzad možete da kupite patike sa printom mesa. Da, živog, svežeg mesa za pljeke recimo. I to u verziji Nike SB Dunk High. Model se zove Raw Meat i cela patika je slasno crveno-bela. Kao pljeka spremna da se baci na roštilj… »

Intel ima novi suludi procesor za vaš računar

Domino magazin 31.05.2016
Samo malo je skuplji. Računar vam nije dovoljno brz? Intel ima ideju. Njihov novi i7 procesor bi trebalo da bude dovoljan. Recimo zato što novi Extreme Edition procesor ima čak 10 jezgara. I svako radi na 3.5 GHz Kao i aktuelni modeli i ovaj i7-6950X… »

Obaveštajci u bioskopima od 30. juna

Domino magazin 31.05.2016
Komedija koju biste mogli i da vidite. Dwayne Johnson i Kevin Hart igraju glavne uloge u komediji Obaveštajci. Priča prati nekada maltretiranog štrebera koji je postao smrtonosni CIA agent (Džonson), koji se vraća kući zbog proslave godišnjice… »

Baš dramatična reklama

Domino magazin 31.05.2016
Za nešto skroz obično. Evo dosta dramatične reklame iz Litvanije. I to za LMT internet ponudu za firme. Kreativu je uradila agencija DDB. Epski, šta reći:… »

Najvećom nacijom na svetu vlada DIKTATOR

Domino magazin 31.05.2016
A i vi ste njen stanovnik. Peter Sunde, jedan od osnivača Pirate Baya smatra da je Facebook danas najveća nacija na svetu. A njom vlada diktator. Naravno u pitanju je Mark Zuckerberg. Sunde je na IT konferenciji u Amsterdamu izjavio kako na internetu… »

Warcraft – Početak

Domino magazin 31.05.2016
Iz studija Legendary Pictures i Universal Pictures stiže „Warcraft – Početak“, epska avantura o sukobu nastalom zbog sudara svetova zasnovana na svetskom fenomenu Blizzard Entertainmenta. Mirno carstvo Azerota stoji na ivici rata kad se njihova… »

Google i Levi’s napravili pametnu jaknu

Domino magazin 31.05.2016
Google i Levi’s imaju čime da se pohvale. Napravili su prvi pametnu jaknu, pre svega za bicikliste, ali izgleda da je to pravac i za budućnost. Google je iskoristio Jacquard tehnologiju koju su ubacili u jaknu od teksasa. A na njoj se nalaze paneli… »