Izvor: Glas Zapadne Srbije arhiva vesti 31.05.2016

Otpremnine traži 610 od 650 radnika, zaposleni u pribojskom FAP-u više ne vide perspektivu

Glas Zapadne Srbije 31.05.2016
Priboj - Ni u ludilu ne bih napustila preduzeće kad bih znala da će biti posla, da ćemo za rad primati plate - priča za „Blic“ Ljiljana Vidojević, radnica FAP-a. Ona je jedan od 610 (od ukupno 650) onih koji su se izjasnili da bi uz otpremninu… »

Radionica ručno pravljenog papira i razgovor sa Sofijom Ružić

Glas Zapadne Srbije 31.05.2016
Čačak - U okviru izložbe MLADI 2016, koja je otvorena u subotu, na kojoj su predstavljeni čačanski umetnici (studenti i doktoranti): Ana Prodanović, Bojan Spasojević, Danijela Pajović, Janko Mitrović, Marko Jozović, Milica Tresač, Olgica… »

Delegacija EU u poseti jugozapadnoj Srbiji

Glas Zapadne Srbije 31.05.2016
Zamenik šefa Delegacije Evropske unije (EU) u Srbiji, Oskar Benedikt, zajedno sa 16 zamenika i zamenica ambasadora zemalja članica EU, posetiće Rašku, Sjenicu, Novi Pazar i Ivanjicu, u periodu od 31. maja do 2. juna 2016. godine. Kako je saopšteno… »

Naprednjaci čekaju formiranje republičke vlade

Glas Zapadne Srbije 31.05.2016
Užice - Stranački sastav nove Vlade Srbije odrediće učesnike nove vlasti u Užicu. Zvanično, pregovori o vladajućoj koaliciji u gradu još nisu počeli, a prema saznanjima Danasa, nezvanično se o tome ipak razgovara. Nakon nedavnih lokalnih izbora… »

Glišić: Nećemo tolerisati bahate direktore javnih preduzeća

Glas Zapadne Srbije 31.05.2016
Nećemo tolerisati da naši članovi koji se nalaze na čelnim mestima javnih preduzeća budu bahati i misle da u tim preduzećima mogu da rade šta hoće, izjavio je danas novi predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić. Glišić u intervjuu za… »

Pola Čačka plače zbog alergije

Glas Zapadne Srbije 31.05.2016
Čačak - Povećana koncentracija polena u vazduhu izazvala je kod Čačana brojne polenske alergije, a najčešći simptomi su kašalj, svrab očiju, osip, curenje iz nosa. U čačanskom Domu zdravlja zabeležen je povećan broj pacijenata koji imaju ove… »

Edicija "Nasleđe" povodom dana galerije "Nadežda Petrović"

Glas Zapadne Srbije 31.05.2016
Čačak - Osma sveska galerijske edicije pod nazivom "Nasleđa", koja je promovisana povodom obeležavanja Dana umetničke galerije "Nadežda Petrović" sadrži izbor iz službene prepiske velike srpske slikarke, kojim je obuhvaćen period od 1892. do… »

Limskom regatom, otvorena sezona regata

Glas Zapadne Srbije 31.05.2016
Prijepolje - Limska regata, avanutra duga 134 kilometra, koja više od deceniju i po označava početak letnje sezone u opštinama kroz koje Lim protiče i značajno doprinosi promociji njihovih turističkih potrencijala i afirmisanju raftinga, održana… »

Šesta prodaja Barjaktareve kasarne

Glas Zapadne Srbije 31.05.2016
Čačak - Republička direkcija za imovinu objavila je prodaju 14 kasarni i vojnih poseda koji nisu neophodni Vojsci Srbije, neke i po sniženoj ceni, a najvrednija na tom spisku jeste kasarna „Tanasko Rajić” u Čačku. Za nju je saopštena početna… »

Crtanje murala, ekstremni sportovi, muzika na "Danima urbane kulture"

Glas Zapadne Srbije 31.05.2016
Čačak - Čačak će drugi put zaredom biti domaćin festivala "Dani urbane kulture", koji je nastao kao spontana reakcija na izgradnju Skejt parka koji je pokrenuo energiju ljudi subkulture koji su često u našem društvu marginalizovani. Koordinator… »