Izvor: Jugmedia arhiva vesti 31.05.2016

Muškarca iz Novog Sela ujela šarka u Nišu

Jugmedia 31.05.2016
NIŠ – Muškarac star 72 godine iz Novog Sela kraj Niša kojeg je juče ujela zmija uspešno se oporavlja na Klinici za infektivne bolesti niškog Kliničkog centra, potvrdio je direktor te zdravstvene ustanove Žarko Ranković. On je kazao da je… »

ZABRINJIVAJUĆE Dve trećine dece pasivni pušači

Jugmedia 31.05.2016
VRANJE – Svaki 10. učenik starosti od 13-15 godina je pušač, dok su dve trećine dece pasivni pušači, a 81,2 odsto njih nije bilo sprečeno u kupovini cigareta. Ovo je danas izjavila Marija Nakić, specijalista socijalne medicine iz Vranja. U… »

Ostavila dete svekrvi i gubi joj se svaki trag

Jugmedia 31.05.2016
LESKOVAC – Olga Dačić (21) iz Leskovca otišla je 10. aprila na posao i od tada njena porodica ne zna gde se nalazi i da li je uopšte živa.U Policijskoj upravi u Leskovcu nam je potvrđeno da se na ovom slučaju radi. Iz dobro obaveštenih krugova… »

Izgradnja akva parka u Niškoj Banji počinje na jesen

Jugmedia 31.05.2016
NIŠ – Zamenik gradonačelnika Niša Ljubivoje Slavković izjavio je danas da bi izgradnja akva parka na lokaciji „Lozni kalem“ na ulazu u Nišku banju trebalo da počne na jesen. On je istakao da je investitor iz Crne Gore s kojim je u aprilu… »

Naselje Solidarnost dobija novu vodovodnu mrežu

Jugmedia 31.05.2016
LESKOVAC – Kilometar novog cevovoda polaže se duž Niške ulice u naselju Solidarnost u Leskovcu čime će leskovčani iz ovog dela grada biti povezani na novu vodovodnu mrežu. Paralelno se radi i sekundarna vodovodna mreža od polietilena, kako bi… »

„Tramvaj“ u kom se svaki Leskovčanin prepozna

Jugmedia 31.05.2016
LESKOVAC – „Očišćen“ od scena silovanja, bez bacanja akcenta na problem nasilja nad ženama, već jedna lepa porodična drama – takav će biti „Tramvaj zvani želja“ koji će se premijerno odigrati 2. juna sa početkom u 20 časova na sceni… »

Cvetanović u Predsedništvu, Pešićeva, Bogatinović i Stojiljković u GO SNS

Jugmedia 31.05.2016
LESKOVAC – Četvoro Leskovčana članovi su najviših organa vladajuće Srpske napredne stranke, saopšteno je danas iz Gradskog odbora leskovačkih naprednjaka. Na nedvano održanoj četvrtoj Izbornoj skupštini Srpske napredne stranke, predsednik… »

Slavković: Bilo je isplata od 300.000 za članove izborne komisije

Jugmedia 31.05.2016
NIŠ – Zamenik gradonačelnik Niša Ljubivoje Slavković potvrdio je danas da su posredstvom gradske Uprave za finansije dva lica iz izborne komisije u Nišu dobila po 300.000 dinara za svoje angažovanje u izbornom procesu. Slavković je na… »

Vranjski skijaši na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj

Jugmedia 31.05.2016
VRANJE – Na Svetskom prvenstvu u nemačkom gradu Unterensingenu, koje će biti održano 4. i 5. juna, učestvovaće šestoro takmičara iz SK ,,Besna kobila”, u disciplini Inline alpine slalom. ,,Ovo takmičenje će poslužiti našoj ekipi za sticanje… »

Olimpijski karavan i u Pirotu

Jugmedia 31.05.2016
PIROT – Zahvaljujući Olimpijskom komitetu Srbije i Vojvođanskoj banci, Pirot je danas bio domaćin Olimpijskom karavanu. Deca iz svih pirotskih osnovnih škola mogla su da uživaju u mini karnevalu i uz igru su se takmičila za nagradu od 100.000… »