Izvor: Kurir/Politika arhiva vesti 31.05.2016

Paljenje Balkana: Region izložen raznim vrstama agresije

Kurir 31.05.2016
BEOGRAD - Destabilizacija Balkana je očigledan proces, a region je izložen raznim vrstama mirnodopske agresije da bi se u Republici Srpskoj i Makedoniji, a, na kraju, moguće i u Srbiji doveli na vlast oni koji su po volji Zapada, ocenjeno je danas na… »

Dačić o odnosima Beograda i Zagreba: Hrvatska godinama opstruiše sve razgovore

Kurir 31.05.2016
Hrtvatska godinama opstruira razgovore o otvorenim bilateralnim pitanjima i Zagreb traži da se ti razgovori podignu na politički nivo, izjavio je danas ministar spoljnih poslova u tehničkoj vladi Ivica Dačić. Dačić kaže da su komisije koje su… »

SNS: U septembru glasanje za članstvo u Evropskoj narodnoj partiji

Kurir 31.05.2016
BEOGRAD - Srpska napredna stranka (SNS) saopštila je danas da je dobila je preporuku za glasanje o članstvu u Evropskoj narodnoj partiji (EPP), o čemu će se u septembru izjašnjavati Politička skupština EPP. U saopštenju se navodi da je odluka… »

Neka se spreme PUPS, sdps, SDS i SVM: Državni revizor počinje pregled finansija i poslovanja

Kurir 31.05.2016
BEOGRAD - Državna revizorska institucija (DRI) započeće sutra reviziju finansijskih izveštaja i pravilnosti poslovanja u 2015. godini Partije ujedinjenih penzionera Srbije, Socijaldemokratske partije Srbije, Socijaldemokratske stranke i Saveza… »

Puls javnosti Kosova: Oko 94 odsto Albanaca protiv stvaranja Zajednice srpskih opština

Kurir 31.05.2016
PRIŠTINA - Oko 94% kosovskih Albanaca i pripadnika nesrpskih manjina protiv je formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO), pokazalo je ispitivanje Pulsa javnosti predstavljeno 31. maja u Prištini. Istovremeno većina kosovskih Srba (69%) snažno ili… »

Radikalski topli zec: Majo, znamo ko si, nećemo te štedeti!

Kurir 31.05.2016
Poslanice Vjerica Radeta i Nataša Jovanović poručuju predsednici Skupštine da su spremne za borbu u parlamentu. Drugi mandat na funkciji predsednika Skupštine Srbije za funkcionerku SNS Maju Gojković biće znatno izazovniji nego prethodni jer će… »

Aleksandar Vulin: Raduloviću, bruko, koliko si miliona maznuo?

Kurir 31.05.2016
Saši Raduloviću, nesuđenom kralju stečaja, kao saradnici u biznisu i politici odgovaraju samo kumovi i uža porodica, rekao je Vulin. Lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin osuo je paljbu po prvom čoveku Dosta je bilo Saši Raduloviću… »

Ekskluzivno prvi susret kumova Tomu obezbeđenje držalo podalje od Šešelja!

Kurir 31.05.2016
Susret u Muzeju afričke umetnosti protekao komično - naoružano obezbeđenje predsednika Srbije držalo podalje od lidera SRS. Kumovi i sadašnji ljuti protivnici Tomislav Nikolić i Vojislav Šešelj konačno su se sreli! Susret koji je osam godina… »