Izvor: Lepota i zdravlje/Zabava arhiva vesti 31.05.2016

Za vas smo na Instagramu pronašli najlepše letnje frizure

Lepota i zdravlje 31.05.2016
Osim modnih preporuka i trendova u šminkanju, Instagram je sjajno mesto na kojem možete pronaći i inspiraciju za svoju novu letnju frizuru. U nastavku pogledajte hit pletenice, nove dužine kose i neobične pramenove…i pravac kod frizera! Foto… »

Dnevni horoskop (1. jun)

Lepota i zdravlje 31.05.2016
Vaš horoskop za sredu, 1. jun… Foto: Gulliver/Thinkstock OVAN Nema razloga da se upoređujete sa svojom okolinom ili da započinjete novu raspravu. Važno je da ispoštujete svoja moralna načela. Ne treba da se dokazujete pred osobama koje primenjuju… »

Korisni saveti za sve one koji žele fenomenalan seks

Lepota i zdravlje 31.05.2016
Ako želite dobar seks, morate da uradite i domaći zadatak, kažu seks terapeuti. Foto: PrintScreen / Fifty Shades of Grey Eksperimentišite “Kada probate nešto novo, opustite se i zaista se koncentrišete na trenutak. Probajte, uverićete se i sami… »

Biramo “vamp” damu s najboljim stilom

Lepota i zdravlje 31.05.2016
Serije i filmovi o vampirima postali su veoma popularni! Iako su vampiri bili oduvek inspiracija filmskoj industriji, ovakav tip ostvarenja je pravu ekspanziju doživeo pre nekoliko godina. Foto: Guliver/Getty Sada akcenat nije samo na čuvenim krvavim… »

Hrana bogata gvožđem: Pobedite anemiju pravilnom ishranom

Lepota i zdravlje 31.05.2016
Anemija vas može učiniti tromim i razdražljivim, a iako se uzroci ralikuju, ona često može biti posledica nepravilne ishrane. Povećanje unosa namirnica bogatih gvožđem može popraviti vašu krvnu sliku. Foto: Guliver/Thinkstock Velik deo svetske… »

Horoskop otkriva: Koji tip ličnosti vam ne odgovara?

Lepota i zdravlje 31.05.2016
Horoskop otkriva kome ste iritantni, ali i koji tip ličnosti vama ne odgovara. Foto: Guliver/Thinkstock OVAN Ovaj znak je energičan i plahovit. Najviše ga uznemirava emotivna Riba koja ima jaku intuiciju i od nje je nemoguće nešto sakriti. Takođe… »

Ovako poznate dame provode tople prolećne dane

Lepota i zdravlje 31.05.2016
Poznate dame iznenadile su nas sjajnim fotkama s početka proleća, a sada uživaju u toplim danima, i to su, naravno podelile sa svojim fanovima na društvenim mrežama. Foto: Instagram Kao i uvek, mi smo malo pronjuškali i izdvojili one koje su nam se… »

#RucakSaKnjazom: Podelite fotografije svoje trpeze i osvojite nedeljni ručak

Lepota i zdravlje 31.05.2016
Knjaz Miloš, omiljena mineralna voda u Srbiji sa tradicijom dugom dva veka, stalni je gost mnogih domova koji tradicionalno upotpunjuje porodična okupljanja. Bogata trpeza nedeljnog ručka na kojoj se nalaze brojni gurmanluci, nezamisliva je bez starog… »

Modne blogerke su se ovog leta odlučile za veoma hrabar trend

Lepota i zdravlje 31.05.2016
“Meni je ovo ipak malo previše”, “Zašto? Pa grudnjaci su nam ionako nametnuti.” Reakcije su večito podeljene kada rasprava dođe do pitanja da li nositi grudnjak ili ne. Ženska publika je uvek u dilemi i to je sasvim OK. A photo posted by ARE… »

L&Z tim-bilding: Čari kuvanja i degustacije

Lepota i zdravlje 31.05.2016
Članovi redakcije magazina (i portala!) Lepota i zdravlje imali su priliku da odmere svoje kulinarske sposobnosti i nauče da prave nove gastronomske specijalitete u školi kuvanja Il Primo. Foto: Nemanja Maraš Kuvar Slobodan Radeta naučio nas je… »