Izvor: Lepota i zdravlje/Zabava arhiva vesti 31.05.2016

Moj ritual: Recept za heljdine palačinke

Lepota i zdravlje 31.05.2016
Miljana Vujošević, autorka food bloga “Moj Ritual” Sve nas domaće palačinke podsećaju na detinjstvo, divan bezbrižan osećaj kada smo bili mali i uživali do mile volje. Nažalost, danas se to sve ređe dešava i zato mi za vas pronalazimo razne… »

Kardiolozi savetuju: Ovih 5 namirnica treba da izbacite iz ishrane

Lepota i zdravlje 31.05.2016
Kardiolozi u svojoj ishrani izbegavaju hranu i pića koja obiluju šećerom, nezdravim masnoćama, solju i konzervansima, jer ona negativno utiče na srce i kardiovaskularni sistem. Foto: Guliver/Thinkstock Kardiolozi su među najosveštenijim ljudima… »

Poznate ličnosti koje su otkrile svoje zdravstvene probleme

Lepota i zdravlje 31.05.2016
Ove poznate ličnosti su izašle ​​u javnost sa svojim zdravstvenim probemima i skrenuli pažnju na određene bolesti sa kojima su se susreli tokom svog života. Foto: Guliver/Getty Čarli Šin Najšokantnije priznanje poznatog glumca da je HIV… »

Pogledajte večeras na Sterijinom pozorju: “Balerine” i “Pijani”

Lepota i zdravlje 31.05.2016
Danas na novosadskom 61. po redu Sterijinom pozorju možete pogledati dve predstave. U 18h na repertoaru su “Balerine”, kao poklon predstava Srpskog narodnog pozorišta Sterijom pozorju, i u 20h “Pijani”, predstava Ateljea 212, kao deo redovnog… »

Razbijeni mitovi: Muškarci otkrili kakve devojke su im neprivlačne

Lepota i zdravlje 31.05.2016
Ako mislite da teškom šminkom, lažno preplanulim tenom i visokim platformama možete impresionirati muškarca, možda biste morale ponovo da razmislite. Novo istraživanje pokazuje da preterivanje sa šminkom i lažna preplanulost imaju suprotan efekat… »

Dr Ana Gifing: Koje namirnice toleriše hrono ishrana, a koje nemaju prolaznu ocenu

Lepota i zdravlje 31.05.2016
Iako hrono ishrana već dugo nije novost, čim se pomene u nekom društvu začuje se niz pitanja. Upravo na njih smo pokušali da odgovorimo razgovarajući sa doktorkom Anom Gifing, čije je ime, kod nas, sinonim za hrono ishranu. Tekst: Brankica… »

Izložba Udruženja likovnih i primenjenih umetnika “Kosovka” od 3. juna u Kući kralja Petra I

Lepota i zdravlje 31.05.2016
Izložba Udruženja likovnih i primenjenih umetnika “Kosovka”, biće otvorena u petak, 03. juna 2016, u 19 časova, u Kući kralja Petra I, ustanovi kulture GO Savski venac. Povodom dvadesetogodišnjice svog postojanja, Udruženje primenjenih i… »

Šta je bolje: Čučanj sa šipkom ili bučicama?

Lepota i zdravlje 31.05.2016
Trener: Milan Zarić MSc Autor teksta: Milan Zarić MSc Master profesor sporta i fizičkog vaspitanja www.licnitrener.com Često se postavlja pitanje da li je bolje raditi čučanj sa šipkom kao opterećenjem ili sa bučicama? Koja opcija je bolja i da… »

Čokolino: Kaša zbog koje se oliže činija

Lepota i zdravlje 31.05.2016
Kažu da se navike stiču od malena, navike svih vrsta, pa i one u ishrani. Verovatno svi možemo kao iz topa da kažemo šta najviše volimo da jedemo, a šta jedemo, a da nismo baš ljubitelji toga. Dok hrane svoje mališane, mame kao papagaji… »

Napravite sami jabukovo sirće: Vitko telo uz recept iz vaše kuhinje

Lepota i zdravlje 31.05.2016
Jabukovo sirće je jedna od namirnica koju morate da imate u svojoj kući. Osim za mršavljenje i nutriciju, ono se koristi i u službi lepote. Foto: Guliver/Thinkstock Sigurno već znate koliko jejabukovo sirće zdravo i kakve sve pozitivne efekte ima po… »