Izvor: Mjuz news/Zabava arhiva vesti 31.05.2016

Detalji o novom albumu Nika Kejva

Mjuz news 31.05.2016
Nick Cave and the Bad Seeds album pratiće i film. Prošlo je tri godine od kako su Nick Cave and the Bad Seeds izbacili album Push The Sky Away. Kralj melanholije i njegov prateći bend spremili su novi materijal. Album pod nazivom Skeleton Tree biće… »

Calvin Harris raskinuo sa Taylor Swift

Mjuz news 31.05.2016
A pojavila se nova njegova pesma sa OneRepublic. Calvin Harris se oporavlja nakon saobraćajne nesreće. Ispostavlja se da su povrede nešto teže nego što se prvo očekivalo. Na nekim paparaco fotografijama, vidi se da mu je, između ostalog, povređeno… »

Gwen Stefani i Blake Shelton čekaju bebu

Mjuz news 31.05.2016
Tako kažu tračevi. Gwen Stefani nastavlja promociju albuma This Is What The Truth Feels Like. Nakon vizuelizacija za singlove Used To Love You i Make Me Like You, stigao je i za Misery. Iako pokušava da vodenicu okrene na tu stranu, svi se više bave… »

deadmau5 objavio traku nakon dve godine

Mjuz news 31.05.2016
Ne računamo ono sitno po Soundcloudu. Danas je EDM jedna od najisplativijih industrija na svetu. Teška je skoro 7 milijardi. Iako je to rast od samo 12% u odnosu na 2013. godinu, očigledno je da se karte za festivale prodaju, ali i strimuju laki hitovi… »

Tužan povod za novu muziku od Feist

Mjuz news 31.05.2016
Posvestila pesmu Gordu Downiu. Poslednji album Leslie Feist izbacila je još 2011. godine. Znamo da radi na novom materijalu, a sada se konačno oglasila, povodom koji ne bi trebalo da nas raduje. Njen kolega, Gord Downie, poznat je kao pevač uspešnog… »

Kad je Zdravko bio Dravco

Mjuz news 31.05.2016
Srećan mu rođendan! Zdravko Čolić velika je zvezda jugoslovenske muzike, ali tokom sedamdesetih pokušavao je da se probije i na globalno tržište. Jedan od singlova koje je objavio pod imenom DRAVCO, zove se I'm Not a Robot Man (1978). Sećamo se… »

Koncert Nemanje Radulovića

Mjuz news 31.05.2016
Beogradska Filharmonija najavljuje novu sezonu. Od sutra, 1. juna, u prodaju kreću karte za nove koncertne termine u narednoj sezoni Beogradske filharmonije. Uoči nastupa sa Nemanjom Radulovićem u čuvenoj Sali Čajkovski u Moskvi, Filharmonija će… »

Posvedočimo koliko je strava nova pesma Katy Perry

Mjuz news 31.05.2016
Prvo joj hakovali Tviter profil, pa likovali pesmu. Kraljica Tvitera je hakovana! Te situacije nekada se ispostave lakšim nego što je očekivano, ali sa druge strane... sumnjamo da je sve to slučajno. Katy Perry lagano kreće u promociju novog albuma… »

Lajko Feliks u Barutani

Mjuz news 31.05.2016
"Đavolji violinista" pred beogradskom publikom. Jedna od najvećih zvezda etno i world music zvuka sa ovih prostora, Lajko Feliks, nastupa 12. juna u Barutani. Ono što ovog virtuoza izdvaja od drugih je sopstveni način improvizacije i komponovanja jer… »