Izvor: Mondo/Balkan arhiva vesti 31.05.2016

Uhapšen Siniša Macan!

Mondo 31.05.2016
Jutros je u Banjaluci uhapšen bivši direktor IDDEEA Siniša Macan. Foto: YouTube/screenshot Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu (Sipa) jutros su, prema naredbi Suda i Tužilaštva BiH, na području Banjaluke lišili slobode lice čiji su inicijali… »

Hag ne pušta Karadžića, ni privremeno

Mondo 31.05.2016
Sud u Hagu odbio je zahtev bivšeg predsednika Srpske, Radovana Karadžića, da bude pušten na privremenu slobodu kako bi prisustvovao četrdesetodnevnom pomenu svom mlađem bratu, preneli su mediji u regionu. Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock Teodor… »

Izetbegović: Tužićemo Srbiju ako nađemo dokaze

Mondo 31.05.2016
Predsedavajući Predsedništva BiH Bakir Izetbegović izjavio je da je moguće revidiranje tužbe BiH protiv Srbije u slučaju novih dokaza, ali da takvih dokaza sada nema. Foto: Mondo/ Stefan Stojanović "Neću odustati od prava da tražim pravdu pred… »

Dačić: Hrvati opstruišu sve

Mondo 31.05.2016
Ministar spoljnjih poslava Srbije Ivica Dačić u ocenio je da Hrvtska godinama opstruira pregovore o otvorenim bilateralnim pitanjima i traži da se ti razgovori podignu na politički nivo, preneo je list Danas. Foto: Tanjug, Dragan Kujundžić Ovaj list… »

Pucao mu u glavu dok je ležao na pločniku

Mondo 31.05.2016
Podgoričanin Zoran Boljević (34) ubijen je dok je bespomoćno ležao na pločniku ispred kladionice "Sporting" u Ulici 4. jul, ustanovila je policija na osnovu snimka sa obližnje kamere, prenosi Dan. Foto: Mondo/ Mladen Stojović Na snimku se vidi… »

Prijedor: Konobar i policajac maltretirali Artman

Mondo 31.05.2016
Prijedorski konobar odbio je danas da usluži bivšu portparolku haškog tužilaštva Florans Artman, što je ona nazvala incidentom i diskriminacijom. Foto: AP Photo/Hidajet Delic, File "Konobar je odbio da me posluži kafom zato što sam nosila belu… »

"Mojkovac i Dubrovnik nisu bili u interesu cg"

Mondo 31.05.2016
Premijer Crne Gore, Milo Đukanović, rekao je danas da ni Mojkovačka bitka 1916, kao ni grantiranje Dubrovnika 1991, nisu bili u nacionalnom interesu Crne Gore iz čega, kako je poručio, treba zvući nauk i striktno slediti nacionalne inte. Foto: Vlada… »

Dodik: To je jedan kreten, kriminalac i lažov

Mondo 31.05.2016
Zapad je u vreme Slobodana Miloševića satanizovao Srbiju i uspostavio sistem kažnjavanja, koji će važiti bez obzira na to ko vlada u Srbiji, kaže predsednik Republike Srpske Milorad Dodik. Foto: tanjug/ rade prelic/ nr "U Srbiji može da bude na… »

Hrvati povlače Nestle hranu za decu

Mondo 31.05.2016
Nestle Adriatic povlači sa tržišta u Hrvatskoj proizvod za dojenčad i malu decu "Žitne pahuljice 8 žitarica s dodatkom kulture Bifidobacterium lactis" od 600 grama, prenosi Poslovni dnevnik. Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock Kontrolom navedenog… »

Opljačkane maturantkinje

Mondo 31.05.2016
Tokom maturske zabave u motelu "Rođo" u Đulićima kod Teslića nepoznata osoba ukrala je novčanike iz torbica pet maturantkinja. Foto: YouTube U CJB Doboj kažu da se incident desio u nedelju. Policija radi na pronalasku izvršioca ili izvršilaca ovog… »