Izvor: N1 Info/Zabava arhiva vesti 31.05.2016

Kraljica Elizabeta na naslovnoj strani Veniti fera

N1 Info 31.05.2016
Portret britanske kraljice Elizabete Druge, koju je slikala čuvena fotografkinja Eni Libovic objavljena je na naslovnoj strani najnovijeg izdanja američkog časopisa Veniti fer (Vanity Fair). Na fotografiji se vidi kraljica pored koje sede njena četiri… »

Snup Dog za bojkot mini-serije o ropstvu u SAD

N1 Info 31.05.2016
Američki reper Snup Dog pozvao je na bojkot rimejka mini-serije "Koreni" koja prikazuje ropstvo u SAD. Dog je napisao na svom Instagram profilu da "Koreni" i film "12 godina ropstva" eksplotišu i nastavljaju da prikazuju zlostavljanja koja su… »

Švedska policija: Povucite ručnu ako vodite ljubav u kolima

N1 Info 31.05.2016
Švedska policija preporučila je zaljubljenim parovima koje obuhvati strast u automobilu da ne zaborave da povuku ručnu kočnicu da ne bi došlo do nesreće, posle slične nezgode koju je doživeo jedan par čije je vozilo palo u provaliju. Policija u… »

Kako izgleda kada "majka zmajeva" repuje?

N1 Info 31.05.2016
Evo šta se desi kada se "Igra prestola" snima kasno. Emilija Klark odnosno Deneris Targerijan nam je pokazala šta radi kada ima kasno snimanje epizoda "Igre prestola" u ovom snimku na Instagramu. But did the three eyed Raven see THIS?!! #tbt Conquering… »

Kraftverk na sudu izgubio bitku za autorska prava

N1 Info 31.05.2016
Nemački Ustavni sud odbacio je tužbu kultne elektronske grupe "Kraftverk", koja više od 20 godina pokušava da dokaže svoja autorska prava za dve sekunde muzike koji je bez dozvole iskoristila jedna rep muzičarka. Sud je ocenio da je kršenje… »

Kit Harington se žali da ima problem sa seksizmom

N1 Info 31.05.2016
Kit Harington tvrdi da muški glumci pate od istog ponižavajućeg seksizma kao i ženske filmske zvezde i kaže da ga nerviraju konstantna pitanja o njegovom izgledu. Zvezda "Igre prestola" se često oseća kao "glava sa kosom" i neprijatno mu je kada ga… »

Kolja i "Grobovlasnici" nastupaju 9. juna u Beogradu

N1 Info 31.05.2016
Kolja i "Grobovlasnici" vraćaju se u Beograd. Nastupiće 9. juna u Bitefartcafe Summer Stageu, na Kalemegdanskoj tvrđavi. "Sviramo, opet, u Bitefartcafeu. Ali, na Letnjoj sceni, takozvanoj Samer stejdž, na Kalemegdanu 9. juna. Imaćemo i par proba pre… »

Elton Džon: Žao mi je što se nisam sastao s Putinom

N1 Info 31.05.2016
Slavni britanski muzičar Elton Džon rekao je da žali zbog toga što se nije sastao sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom tokom svog boravka u Moskvi, ali i da se nada da će u budućnosti ipak moći da sa njim razgovara o pravima LGBT populacije u… »

Fanovi podržali Džonija Depa

N1 Info 31.05.2016
Američki glumac Džoni Dep, koga je supruga Amber Herd optužila za zlostavljanje, održao je u ponedeljak uveče, sa svojim rok bendom, koncert u Stokholmu, na kojem su mu brojni fanovi pružili podršku. Stotine Depovih obožavalaca provele su ceo dan… »