Izvor: Novi magazin/Zabava arhiva vesti 31.05.2016

Ovaj detalj, tokom seksa, otkriva one koji varaju svoje partnere

Novi magazin 31.05.2016
Jedno istraživanje sprovedeno na 1.000 muškaraca i žena pokazalo je zanimljive rezultate istraživanja jačine oglašavanja tokom seksa i otkrilo kako da shvatite da li vas partner vara. Ko bi rekao da na ovaj način možete da otkrijete preljubnika… »

Sedam vežbi za sedam tegoba

Novi magazin 31.05.2016
Osim viška kilograma vežbanjem se mogu regulisati i brojne zdravstvene tegobe. Bol u leđima, anksioznost, naleti vrućine, za sve postoji lek u vežbanju, raznim vrstama treninga, ali u tačno određenim vremenskim razmacima i trajanju. Redovna… »

Kokice su zdravije od voća i povrća?

Novi magazin 31.05.2016
Ove omiljene grickalice obiluju antioksidansima, pa zato predstavljaju najbolji izbor za užinu. Tim naučnika s Harvarda tvrdi da kokice sadrže više antioksidanasa od voća i povrća. Ističu da jedna porcija kokica ima oko 300 miligrama… »

Kako se bez hemije braniti od letnjih insekata: Kantarion rasteruje komarce

Novi magazin 31.05.2016
Kao glavom bez obzira komarci beže od paradajza. Kantarion je takođe veoma efikasan u borbi protiv dosadnih insekata. Stite se koliko su vam puta komarci dosadnim zujanjem remetili san ili boravak u prirodi. Ta mala dosadna stvorenja ne moraju da vam… »

Snup Dog poziva na bojkot rimejka Korena

Novi magazin 31.05.2016
Američki reper Snup Dog pozvao je danas na bojkot rimejka mini-serije "Koreni" koja prikazuje ropstvo u SAD. Dog je napisao na svom Instagram profilu da "Koreni" i film "12 godina ropstva" eksplotišu i nastavljaju da prikazuju zlostavljanja koja su… »

Vreme je za zovu

Novi magazin 31.05.2016
Zova, najstarija i najlekovitija biljka Evrope, procvetala je i zamirisala, pa u narednom periodu iskoristite njene blagodeti. Ovaj listopadni grm je upotrebljiv od lista, preko cveta i bobica, do kore i korena, ima antivirusno dejstvo, sprečava upale… »

Izvlačenje zaglavljenog slona iz šahta na Šri Lanki (VIDEO)

Novi magazin 31.05.2016
Mladunče slona upalo je u slivnik pored puta u lučkom gradu Hambantota na Šri Lanki. Pogledajte snimak operacije spasavanja u kojoj su učestvovali meštani i aktivisti za zaštitu prava životinja. Da bi pomogli sloniću, aktivisti za zaštitu… »

Telefon najbolji prijatelj

Novi magazin 31.05.2016
Kada je pre manje od deset godina Stiv Džobs obećao da će smartfon promeniti svet, mnogi mu nisu verovali. Danas, kad su svedoci pojave da više ne komuniciramo sa sagovornicima, već "buljimo" u telefon, shvataju da je američki vizionar bio u pravu… »