Izvor: OK radio arhiva vesti 31.05.2016

Nišliju ugrizla šarka!

OK radio 31.05.2016
Muškarac star 72 godine iz Novog Sela kod Niša kojeg je ujela zmija uspešno se oporavlja na Klinici za infektivne bolesti niškog Kliničkog centra, potvrdio je u utorak za agenciju Beta direktor te zdravstvene ustanove Žarko Ranković. On je rekao da… »

Le: Ostavila bebu svekrvi i nestala bez traga

OK radio 31.05.2016
Olga Dačić (21) iz Leskovca otišla je 10. aprila na posao i od tada njena porodica ne zna gde se nalazi i da li je uopšte živa. U Policijskoj upravi u Leskovcu je potvrđeno da se na ovom slučaju radi. Svog sina starog 11 meseci je tog dana ostavila… »

Za dekontaminaciju teatra preko 60 miliona!

OK radio 31.05.2016
Dekontaminacija zgrade Pozorišta u Vranju koštaće više od 63 miliona dinara, saopšteno je na sastanku Odbora za obnovu zgrade pozorišta, održanom u utorak. Sastanku je prisustvovala i Milica Marčeta Kaninski, direktorka Instituta ,,Vinča", a… »

Pušenje ili zdravlje, birate sami

OK radio 31.05.2016
U organizaciji Centra za javno zdravlje, Crvenog krsta i Centra za prevenciju, u utorak je u Vranju obeležen 31. maj, Svetski dan bez duvanskog dima. Svi građani koji su posetili ,,Bazar zdravlja“, organizovana na trgu Staniše Stošića, bili su u… »

Ni: Keramičaru zapalili BMW

OK radio 31.05.2016
Vozilo „BMW“, vlasništvo Mileta Stoiljkovića iz Predejana koje je bilo parkirano u Triglavskoj ulici u niškom naselju „Crvena Zvezda“ skoro potpuno je izgorelo u utorak ujutru u, najverovatnije namerno izazvanom požaru. Vatra je oštetila i… »

Gimnazija proslavila maturu (foto, video)

OK radio 31.05.2016
Učenici završne godine Gimnazije „Bora Stanković“ u Vranju su u ponedeljak u restoranu „A2“ svečano i veselo proslavili svoje matursko veče. Više stotina radoznalih očiju rođaka, prijatelja i komšija su zakrčili ulicu koja takođe nosi… »

Hag: Karadžiću nema privremene slobode

OK radio 31.05.2016
Sud u Hagu odbio je zahtev bivšeg predsednika Republike Srpske Radovana Karadžića da bude pušten na privremenu slobodu. Karadžić je hteo da privremeno bude pušten na slobodu kako bi prisustvovao četrdesetodnevnom pomenu svom mlađem bratu. Teodor… »

Konobar odbio da usluži Artmanovu

OK radio 31.05.2016
Prijedorski konobar odbio je danas da usluži bivšu portparolku haškog tužilaštva Florans Artman, što je ona nazvala incidentom i diskriminacijom. "Konobar je odbio da me posluži kafom zato što sam nosila belu traku. Vlasnik restorana mi je rekao… »

Merak, najneprevodljivija srpska reč

OK radio 31.05.2016
Među najlepšim stranim rečima koje opisuju ljubav i pozitivna osećanja, a koje će postati deo rečnika sastavljenog od pojmova koje širom sveta opisuju zadovoljstvo, po izboru novinara britanskog “Indipendenta”, našla se i srpska reč –… »

Zc vranje: Nedostaje najosnovnije, nabavke u toku

OK radio 31.05.2016
Na pojedinim odeljenjima Zdravstvenog centra u Vranju nedostaje sanitetski materijal, pa se osoblje snalazi pozajmicama sa drugih odeljenja, dok pacijenti moraju sve što im treba da kupuju u apotekama. Prema navodima Zvonimira Đorđevića, upravnika… »