Izvor: Politika/Zabava arhiva vesti 31.05.2016

Poljska ponovo pokreće proceduru za izručenje Polanskog

Politika 31.05.2016
Varšava – Poljska je ponovo pokrenula proceduru za izručenje nagrađivanog reditelja Romana Polanskog Sjedinjenim Američkim Državama, kako bi mu se sudilo po optužbama za silovanje maloletnice iz 1977. godine. Poljski ministar pravde Zbignjev… »

Pravda za Harambea

Politika 31.05.2016
Posle incidenta u američkom zoo-vrtu, 180.000 ljudi potpisalo peticiju sa zahtevom da se ispita mogući slučaj zanemarivanja deteta. Kada mužjak gorile, koji je sposoban da smrvi kokosov orah, po zemlji vuče četvorogodišnjaka koji je slučajno upao… »

Akcija oduzimanja tigrova budističkom hramu

Politika 31.05.2016
Vlasti na Tajlandu oduzele su jednom hramu životinje nakon optužbi za njihovo krijumčarenje i zloupotrebu. Bangkok – Vlasti na Tajlandu oduzele su jednom budističkom hramu tigrove nakon optužbi za krijumčarenje i zloupotrebu divljih životinja… »

Adel održala bukvicu ženi na koncertu

Politika 31.05.2016
Popularna britanska pevačica Adel, koja je uveliko na turneji, održala je bukvicu jednoj ženi na koncertu koji je održala u Veroni. Između dve pesme Adel je odlučila da skrene pažnju ženi koja je došla da je sluša, što izgleda nije činila jer… »

Kamčatski Hačiko našao novog gazdu

Politika 31.05.2016
Zahvaljujući volonterima i ljudima dobrog srca, cela Rusija je tokom protekle nedelje saznala za vučjaka kojeg je gazda ostavio na aerodromu na Kamčatki. Jedan prelepi vučjak postao je poznat širom Rusije tokom protekle nedelje. Njegova priča… »

Rok festival i aero-miting u julu u Kraljevu

Politika 31.05.2016
Aero rok festival, na kojem će nastupiti poznati rok bendovi iz Srbije i regiona, biće održan od 22. do 24. jula u Kraljevu, na sportskom aerodromu „Brege”. Na prostoru koja odgovara površini 14 fudbalskih terena, posetioci će uživati u rok… »