Izvor: Press arhiva vesti 31.05.2016

Hačkraft / Hurts: Jedva čekamo da se vratimo u Srbiju

Press 31.05.2016
Ovog leta ponovo imamo priliku da vidimo Hurts uživo i to na Sea Dance festivalu u subotu, 16. juna. Nataša Guberinić, novinarka PLAY radija, je razgovarala sa pevačem ovog dvojca, Teom Hačkraftom. Foto:B92.net PLAY: Čega se sećaš u vezi sa… »

Roman skandinavskog pisca Ćela Vestea "Priviđenje 38"

Press 31.05.2016
Skandinavski pisci su zahvaljujući odličnim detektivskim romanima pridobili čitaoce u Srbiji koji sada rado čitaju knijige i drugih žanrova ako dolaze sa severa i tako je "Agora" objavila roman Ćerla Vestea "Priviđenje 38". Foto:Tanjug Veste… »

Čuveni Glob teatar u junu gostuje u Narodnom pozorištu

Press 31.05.2016
Ansambl čuvenog Glob teatra iz Londona gostovaće 28. juna na Velikoj sceni Narodnog pozorišta u Beogradu sa Šekspirovim komadom "Dva viteza iz Verone" u režiji Nika Begnala. Foto:B92.net Na taj način, engleska pozorišna trupa, posle dvogodišnje… »

Dve izložbe u Italjanskom kulturnom centru

Press 31.05.2016
Ambasada Italije u Beogradu smeštena je u zgradu u Birčaninovoj ulici pre 90 godina, pa je tim povodom Italijanski institut za kulturu u Beogradu priredio izložbu "Sjaj velikana italijanskog dizajna" koja će biti otvorena večeras u Salonu Instituta… »

Svečana akademija "Spirit of Youth", priznanje Devenportu

Press 31.05.2016
Udruženje "Nastavi tradiciju" organizovalo je sinoć u hali Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja, šestu svečanu Akademiju "Spirit of Youth". foto: tanjug.rs Udruženje "Nastavi tradiciju" organizovalo je sinoć u hali Fakulteta sporta i fizičkog… »

Vulin: Tači za nas nije predsednik Kosova

Press 31.05.2016
Na Samitu 100 biznis lidera Jugoistočne Evrope i samitu Brdo-Brioni proces, koji su održani u Sarajevu, Hašim Tači je učestvovao po "Gimnih formuli". Foto:B92.net To znači da je Tači bio prisutan bez oznake države, rekao je ministar za rad u… »

Šokantna izjava Jelenine bliske rođake:Marjanovići Ne tuguju

Press 31.05.2016
Ovo za Informer tvrdi rođaka ubijene "zvezde Granda" Jelene Marjanović, koja je nakon pevačicine smrti više puta boravila u kući njenog supruga Zorana u Borči. Foto:Telegraf - Niko iz porodice Marjanović, osim Zorana, ne tuguje za Jelenom… Kod… »

Nedović u Unikahi do 2018.

Press 31.05.2016
Košarkaš Unikahe Nemanja Nedović produžio je ugovor sa klubom na još dve sezone, potvrđeno je na zvaničnom klupskom sajtu. foto: tanjug.rs Košarkaš Unikahe Nemanja Nedović produžio je ugovor sa klubom na još dve sezone, potvrđeno je na… »

Prepiska Zorana Marjanovića donosi preokret u istrazi Jeleninog ubistva

Press 31.05.2016
Prema saznanjima "Informera", Zoran Marjanović nije čekao ni da prođe 40 dana od smrti njegove supruge da bi počeo prepisku sa drugom ženom. Foto:kurir.rs Glavni i odgovorni urednik “Informera” Dragan Vučićević otkrio je nove detalje iz… »