Izvor: Press/Kultura arhiva vesti 31.05.2016

Neda Arnerić: Dobro sam i vraćam se na scenu

Press 31.05.2016
Neda Arnerić će 14. i 15. juna zaigrati u Zagrebačkom kazalištu mladih, pišu "Novosti". Rekla je i da se oseća mnogo bolje i da oporavak posle nezgode napreduje odlično. Foto:B92.net Samo mesec dana posle pada s terase svog stana, Neda Arnerić će… »

Veličanstveni život i tragična smrt Davora Dujmovića

Press 31.05.2016
Davora Dujmovića najviše pamtimo po ulozi Perhana u filmu “Dom za vešanje”, ali i po ulogama u “Top listi nadrealista”. Danas se obeležava 17 godina od njegove smrti. Foto:B92.net Davor je rođen u Sarajevu i zauvek mu je ostao nadimak Perhan… »

Prvi lezbijski par u novom Diznijevom animiranom filmu?

Press 31.05.2016
U novom trejleru za animirani film “U potrazi za Dori” pojavljuju se dve osobe koje verovatno predstavljaju lezbijski par. Foto:B92.net Stigao je novi trejler za nastavak Piksarovog hita “U potrazi za Nemom”, a sa njim i jedna neobičnost koju je… »

Kit Harington: Ja sam mnogo više od lepe glave i mišića

Press 31.05.2016
Kit Harington ne želi da se prema njemu ponašaju kao prema seksualnom objektu i smatra da treba više pažnje posvetiti seksizmu usmerenom protiv muškaraca u Holivudu. Foto:B92.net Zvezda “Igre prestola” smatra da glumci sada trpe seksistički… »

Karijera Kventina Tarantina predstavljena u dokumentarnom filmu

Press 31.05.2016
Bogata karijera slavnog reditelja, biće uskoro prikazana u dokumentarcu rediteljke Tare Vud pod nazivom 21 Years: Quentin Tarantino! foto: story.rs Filmski studio „The Weinstein Company“ koji je svoju saradnju sa kontroverznim rediteljom započeo… »

Letnja hit komedija: Isterivači duhova na potpuno nov način

Press 31.05.2016
Par sati pošto je premijerno prikazan, najnoviji trejler za letnju hit komediju Isterivači duhova uzburkao je strasti filmskih obožavatelja širom sveta, a jedno je sigurno baš niko nije ostao ravnodušan. foto: story.rs Bez obzira voleli ili ne… »

Premijera predstave Amateri 1. juna u Božidarcu

Press 31.05.2016
Predstava se igra s početkom u 20.30 časova. foto: story.rs Predstava u režiji Aleksandra Jankovića, a po tekstu Borivoja Radakovića, okupila je mladu i afirmisanu ekipu glumaca. Miloš Vlalukin, Milena Predić, Marko Janjić i Srđa Bjelogrlić su… »

U prodaji karte za koncert Nemanje Radulovića

Press 31.05.2016
Ulaznice za septembarski koncert Nemanje Radulovića i Beogradske filharmonije, kao i za pet dodatnih termina u koncertnoj sezoni 2016/17 pod nazivom “Filharmanija – zato što jednom nije dovoljno”, u prodaji su od 1. juna na biletarnici ove… »

Hačkraft / Hurts: Jedva čekamo da se vratimo u Srbiju

Press 31.05.2016
Ovog leta ponovo imamo priliku da vidimo Hurts uživo i to na Sea Dance festivalu u subotu, 16. juna. Nataša Guberinić, novinarka PLAY radija, je razgovarala sa pevačem ovog dvojca, Teom Hačkraftom. Foto:B92.net PLAY: Čega se sećaš u vezi sa… »

Roman skandinavskog pisca Ćela Vestea "Priviđenje 38"

Press 31.05.2016
Skandinavski pisci su zahvaljujući odličnim detektivskim romanima pridobili čitaoce u Srbiji koji sada rado čitaju knijige i drugih žanrova ako dolaze sa severa i tako je "Agora" objavila roman Ćerla Vestea "Priviđenje 38". Foto:Tanjug Veste… »