Izvor: RT Kragujevac arhiva vesti 31.05.2016

Hapšenje zbog teške krađe

RT Kragujevac 31.05.2016
Kragujevčanin N.Đ., star 20 godina, uhapšen je zbog sumnje da je na području grada u proteklih mesec dana izvršio više krivičnih dela krađe i teške krađe. On je osumnjičen za kidanje zlatnih lančića sa osoba ženskog pola, kao i za krađu dva… »

Prestaje državna zaštita preduzeća u restrukturiranju

RT Kragujevac 31.05.2016
Državna zaštita preduzeća u restrukturiranju prestaje sa današnjim danom. Ove firme su upućene da zaštitu potraže u Privredom sudu, kroz usvajanje unapred pripremljenog plana reorganizacije. Ako bude prihvaćen zaustavlja se mogućnost da poverioci… »

Počela sezona protivgradne zaštite

RT Kragujevac 31.05.2016
Grad Kragujevac spremno je dočekao novu sezonu protivgradne zaštite, koja je zvanično počela 15. aprila, a prošle noći strelci su uspešno dejstvovali. Sredstvima koja je izdvojila lokalna samouprva biće kupljeno još stotinu raketa, a u toku je… »

Badminton klub Ravens KG uspešan u Vršcu

RT Kragujevac 31.05.2016
Na prvenstvu Srbije u badmintonu za juniore u Vršcu, članovi kragujevačkog badminton kluba Ravens KG osvojili su sedam odličja, od čega četiri titule prvaka. U muškom singlu do 13 godina zlato je osvojio Aleksandar Jovičić, a u ženskom singlu do… »

"Kragujevac Expo" na Šumadija sajmu

RT Kragujevac 31.05.2016
Na Šumadija sajmu će od 10. do 12. juna biti održan prvi "Kragujevac Expo". Cilj trodnevnog sajma, na kome učestvuje oko 60 izlagača iz privatnog i državnog sektora, je da se predstavi lokalna privreda i poslovno okruženje. Ova sajamska… »

Akcelerator za 10 dana u KC

RT Kragujevac 31.05.2016
Linearni akcelerator, aparat za zračenje onkoloških pacijenata koje je nabavilo Ministarstvo zdravlja, za 10 dana biće instaliran u novom bunkeru Klinike za onkologiju. Kako najavljuju u kragujevačkom Kliničkom centru još jedan novi aparat za… »

Cene proizvoda na zelenoj pijaci u padu

RT Kragujevac 31.05.2016
Po svemu sudeći cene povrća, voća i drugih poljoprivrednih proizvoda na pijačnim tezgama još uvek nisu na nivou koji bi odgovarao kupovnoj moći većine gradjana. Na kragujevačkoj zelenoj pijaci ponuda je dobra, ali potražnja i nije tako velika… »

Povećano interesovanje za Crnogorsko primorje

RT Kragujevac 31.05.2016
Pod sloganom "Sve što ti srce poželi" Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, predstavila je ovogodišnju ponudu, ne samo na svojoj obali, već i u unutrašnjosti zemlje, gde turisti takodje mogu da očekuju raznovrstan i sadržajan program. Cene… »