Izvor: Studio B arhiva vesti 31.05.2016

Evroazijska ekonomska unija počinje pregovore sa Srbijom Tanjug

Studio B 31.05.2016
Vrhovni savet Evroazijske ekonomske unije (EEU) doneo je odluku da započne pregovore sa Srbijom o unifikaciji trgovinskog režima, čiji će rezultat biti zajednička zona slobodne trgovine za sve zemlje Unije i te balkanske zemlje, izjavila je… »

Dodik i Ivanić u Beogradu sa državnim zvaničnicima Tanjug

Studio B 31.05.2016
Srbija će uvek insistirati na opstanku i boljoj budućnosti srpskog naroda u RS, kao i na dobrm i prijateljskim odnosima sa BiH, poručio je danas predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić u razgovoru sa predsednikom RS Miloradom Dodikom u Beogradu… »

Incident na protestu u Skoplju – automobil uleteo među demonstrante Tanjug

Studio B 31.05.2016
Pristalice građanskog pokreta „Protestujem“ zatražili su ponovo večeras sa protesta u Skoplju potpuno ukidanje odluke o aboliciji funkcionera obuhvaćenih istragom zbog afere „Prisluškivanje“, kao i ostavku predsednika Đorđa Ivanova… »

Ni Mojkovačka bitka, ni Dubrovnik nisu bili u interesu CG Tanjug

Studio B 31.05.2016
Premijer Milo Đukanović rekao je danas da ni Mojkovačka bitka 1916, kao ni Dubrovnik 1991, nisu bili u nacionalnom interesu Crne Gore iz čega, kako je poručio, treba zvući nauk i striktno slediti nacionalne interese države. Đukanović je to rekao… »

Sporazumom Biblioteke grada i predškolskih ustanova sva deca dobila besplatne članske karte Beoinfo

Studio B 31.05.2016
Predstavnici Biblioteke grada Beograda i 17 predškolskih ustanova potpisali su danas u Starom dvoru sporazum o saradnji „Čitajte – od knjiga se lepše raste”, kojim je omogućeno da svako dete predškolskog uzrasta besplatno bude član Biblioteke… »

Povređen pešak kod keja u Zemunu Tanjug

Studio B 31.05.2016
U Zemunu je protekle noći povređena 31-godišnja ženska osoba, pešak, na uglu Keja oslobođenja i Gospodske ulice, a za pomoć su se javljale sve grupe hroničnih bolesnika, mada je noć bila prilično mirna, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći… »

Đukanović bez odgovora o političkoj sudbini Svetozara Marovića Beta

Studio B 31.05.2016
Crnogorski premijer Milo Đukanović danas u skupštini nije odgovorio na pitanje o političkoj sudbini direktora Političkog saveta vladajuće Demokratske partije socijalista (DPS) Svetozara Marovića koji je nedavno priznao krivicu za malverzacije kojim… »

Izložba cveća u parku „Manjež” Beoinfo

Studio B 31.05.2016
Udruženje uzgajivača i ljubitelja cveća organizovaće u parku „Manjež” izložbu pod nazivom „Sunce i cveće”, koja će trajati od 3. do 12. juna. Poznati beogradski park ugostiće oko 40 izlagača iz Srbije, a izložbeni prostor biće… »

U toku večeri kiša, vozači oprez ! Tanjug

Studio B 31.05.2016
Tokom večeri metereolozi najavljuju razvoj oblačnosti i kratkotrajne pljuskove, vozačima se savetuje da prilagodite vožnju uslovima na putu i da ne ulazie u rizična preticanj. Vozače za sada još uvek očekuju pogodne vremenske prilike, suvi… »

Kraj škole za osmake i maturante stručnih škola Tanjug

Studio B 31.05.2016
Za male maturante osnovnih škola i maturante srednjih stručnih škola, prema kalendaru obrazovno- vaspitnog rada, školska godina se završava danas. Maturanti gimnazija raspustili su se 24. maja, dok se školska godina za učenike od prvog do sedmog… »