Izvor: Subotica.com arhiva vesti 31.05.2016

Građevinski materijal za deset porodica

Subotica.com 31.05.2016
Član Gradskog veća zadužen za oblast socijalne zaštite, Milimir Vujadinović uručio je građevinski materijal porodici Josipović iz Budvanske ulice, koja je sa još devet porodica to pravo ostvarila u okviru prošlogodišnjeg Javnog poziva za… »

Uhapšeno osam policajaca zbog primanja mita i zloupotrebe službenog položaja

Subotica.com 31.05.2016
Pripadnici Sektora unutrašnje kontrole Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Subotici, uhapsili su osmoricu policajaca iz Malog Iđoša, od kojih su petorica osumnjičeni za primanje mita, a trojica za zloupotrebu… »

Pušenje godišnje odnese više od 16 hiljada života u našoj zemlji

Subotica.com 31.05.2016
Prema poslednjim podacima, ukupan broj pušača u našoj zemlji je 34,7 odsto što je veći procenat nego u drugim evropskim zemljama, upozoravaju lekari povodom obeležavanja Svetskog dana bez duvanskog dima, dodajući da ova loša navika u našoj zemlji… »

Sreten Damnjanović dobitnik Majske nagrade za životno delo

Subotica.com 31.05.2016
Rvačka legenda Sreten Damnjanović dobio je ove godine Majsku nagradu za životno delo, dok u svojoj bogatoj riznici trofeja i priznanja već ima Majsku nagradu ali za sportske rezultate. Damnjanović je ceo svoj život podredio rvanju, i sam je bio… »

Konstitutivna sednica nove gradske vlasti u četvrtak

Subotica.com 31.05.2016
Kao što je ranije najavljivano, danas je i potvrđeno, a to je da će se u četvrtak 2. juna u Velikoj većnici Gradske kuće održati Konstitutivna sednica novog skupštinskog saziva na kojoj će se verifikovati mandati odbornika i izabrati predsednik… »

Kompaniji DES zlatna medalja na Sajmu

Subotica.com 31.05.2016
Subotičko preduzeće DES dobitnik je zlatne medalje za kvalitet procesne opreme na 83. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu. Zlatnu medalju DES-u je dodelila stručna komisija za ocenu kvaliteta na čelu sa Prof. dr Todorom Janićem… »

Kreativna nedelja na Ekonomskom fakultetu

Subotica.com 31.05.2016
Na Ekonomskom fakultetu danas je počela Kreativna nedelja, koja se tradicionalno održava već 15 godina. Kreativna nedelja će trajati do četvrtka, a studenti i ostali građani moći će da se oprobaju u raznim veštinama. Kreativna nedelja, koju… »

Sutra bez vode u delovima ulica Šantićeve i Antona Aškerca

Subotica.com 31.05.2016
JKP "Vodovod i kanalizacija" obaveštava građane-korisnike njihovih usluga u Subotici, da će dana 1. juna (sreda), u periodu od 8 do 12 časova, zbog radova na vodovodnoj mreži doći do prekida u vodosnabdevanju u ulici Šantićevoj na delu od Heroja… »

Predstava "Bosonogi u parku" - Drame na srpskom jeziku Narodnog pozorišta

Subotica.com 31.05.2016
Poslednja premijera u ovoj pozorišnoj sezoni, Drame na srpskom jeziku Narodnog pozorišta, biće izvedena u petak, 3. juna na sceni Jadran. Predstava „Bosonogi u parku“, u režiji Jovane Tomić, rađena je po istoimenom delu Nila Sajmona, u kojem se… »

Zapaženi rezultati atletičara Spartaka na Kupu Vojvodine

Subotica.com 31.05.2016
Novom Sadu je za vikend (21-22. maj) održano takmičenje Kupa Vojvodine koje je ujedno bilo i kvalifikaciono za finalni deo Kupa Srbije. Na završnici takmičenja 4. i 5. juna u Sremskoj Mitrovici sigurno će biti i predstavnika Spartaka koji su… »