Izvor: Total car arhiva vesti 31.05.2016

VW razmatra razvoj druge EV platforme za veća vozila

Total car 31.05.2016
Volkswagen trenutno razmatra razvoj druge platforme za električna vozila koja bi se nalazila u osnovi većih modela, uključujući i novi Phaeton. Volkswagen grupa trenutno radi na kompletno novoj platformi pod nazivom MEB, a ona će biti osnova mnogim… »

Poplave u Nemačkoj zaustavile proizvodnju Audija

Total car 31.05.2016
Nemački proizvođač automobila bio je prinuđen je da privremeno prekine proizvodnju u fabrici Neckarsulm zbog poplava koje su krajem maja pogodile jugozapadni deo te zemlje. Nakon obilnih kiša, voda je prodrla u pojedine delove fabrike pa je bilo… »

Pogledajte najbrži Viper na svetu

Total car 31.05.2016
Dodge Viper je jedan od omiljenih bolida američkih tjunera, a na trkama ubrzanja je redovno glavna atrakcija. Na aerodromskoj pisti u Claytonu jedan Viper je uspeo da postigne rekordan rezultat. Ogromna snaga twin-turbo monstruma usprkos stražnjem… »

BMW nastavlja proslavu stogodišnjice novim M6 Coupeom

Total car 31.05.2016
Prošlog meseca BMW je u Japanu predstavio i3 Carbonight kao deo proslave svoje stogodišnjice, a sada je tu još jedan model sa istom svrhom. Ovoga puta u pitanju je nešto interesantnije, a reč je o M6 Coupeu. To je šesti model koji proslavlja… »

UAZ predstavlja krosover do 2020.

Total car 31.05.2016
Više nije tajna da UAZ priprema novi krosover, ali informacije o modelu „GAZ-3170“ se i dalje čuvaju iza zatvorenih vrata. Međutim, čak i u Rusiji „cure“ podaci, tako da se pouzdano zna da je „GAZ-3170“ potpuno novo vozilo, sa nezavisnim… »